-
sonc
Ahojte jestli někdo máte zájem tak se přihlaste u mě na blogu je sonc
http://miley-1cyrus.blog.cz /0910/sonc#pridat-komentar -
Nejhorší a nejhnusnější herec na světě.Podved Vanessu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
-
-
Nevíš skym jí podved?
-
-
začek efronek
HELE LIDIČKY JÁ MÁM TAKOVOU PROSBU NĚKDE SE PÍŠE ŽE ZAČEK S VANESOU CHODÍ A V JINÉM ZASE ŽE S NÍ NIC NEMÁ MŮŽETE MI PORADIT?? PLS MÁM V TOM STRAŠNEJ ZMATEK :) PLS ODPOVĚZTE MI NĚKDO *14* *7* -
-
Re: začek efronek
možná se zasnouběj *1* *1* -
-
Re: Re: začek efronek
Teď bylo v nějákým americkým bulváru, že už je volnej, že se s Van rozešli,tak já nevim *7*
-
-
Re: začek efronek
zac s vanessou chodí
-
-
NO CO JINÉHO NEŽ ZAC EFRON :)
lidi kdyžtak si zajděte na www.stardoll.com a oblékněte si tam zaca :) *14* *14* *3* -
Zac je opravdu moc sexy
Zac Efron je opravdu moc a moc sexy.Každý mu zavidí.Já ho moc a mocinky miluju Katka K.ú)
§¨* -
-
Re: Zac je opravdu moc sexy
Je krásnej *1* *3*
-
-
Zac
Ahojky...Myslím, že je Zac celkem sladkej a strááášně se mi líbí jeho oči *14* Jinak mi až tak super nepřipadá *3* ale svůj názor nikomu nevnucuju.. *13* -
-
Re: Zac
ahojky zac je moc hezkej ale všichni herci sou skoru hezky takže si asi nevyberem neřikam umý hezky hrat je hezkej ale zadanej uvidite že příde zase jinej film ve kterým bude hežči kluk než je on třeba jj třeba nn ale je hezkej *15* *3* *7* *9* *1*
-
-
zac
milujutě si prostě nejky
*14* *14* *14* *14* *14* -
zacy
zac strasne krasnej klucine s nadhernym briskem a krasnyme ocickama. *14* a jeho bracha dylan je tez moc hezkej ale zac je proste BEST .............i love zachary efron uz se tesi na high scholl musical 3 a 2 kterou ted budou davat je fakt husta nej lep.pisen je ta posl.everyday *14* *14* *3* *4* -
nerozumím
ne jen nerozumím, ale vůbec nevidím nic hezkého na něm, chápu, že se někomu může líbit jako "herec" nebo "spěvák" podle mě mu ani jedno moc nejde, tedy možná by i šlo, kdyby neupotával víc svým zjevem... je takovej více méně přeslazenej, tedy spíš více než méně.... ale je to váš názor... tedy spíš názor korporací a reklam... ale to je jedno, u koho to v dnešní době není, že :D... ale nevím no... *14* do něj, to ne... *7* *7* *7* -
i love!!!!!!!
na hsm sem se koukla abych věděla z koho moje kámoška tak šílí a když sem to viděla tak musim říct že z něj šílim taky!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: i love!!!!!!!
A kolik vám je, holky?? *1* 11...?? Nebojte, z toho vyrostete *3* *1*
-