Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vananneh

!!!!!!!!!

PŘESTAŇTE MU VŠICHNI NADÁVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • mrs_jackson

Re: !!!!!!!!!

je to dobřeeeeeeeee že mu nadávaaaaaj *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • 8.ball.8

Re: Re: !!!!!!!!!

Ty už se taky někam schovej *16*
    • 8.ball.8

Re: !!!!!!!!!

Mmm, tak Ty jsi to tu rozsekla *4*

12 let ...
  • Zac je nej. viďte?! Fakt ten nejlepší herec, já ho fakt žeru a vy asi taky... No že se ptám, co?
    Vážně ten kluk je nejlepší, co?!
    Tohle je Zac: *5*
    A tohle jsem já: *14*
    • ty jsi ale pipina, vid ze jo? *7*
  • Zac

Jako já fakt nemůžu z těch jeho očiček... *14* *14* *14* on je upa nejkrásnější *14*
  • Zac

oooooooooo Zac jeeeeeee hhhhhheeeeezkeej kluuuuuuuuukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • zACK

Zaku přijed do prahy *14*
    • Re:Zac

Yes
  • misulle.sramek

Zacík

Já ho zbožňuju od tý doby kdy sem viděla HSM...teď se mi začali líbit i Jonas Brothers....kluci nezáviďte mu je jasný že nikdo nemůže bejt jako on sladkej umět zpívat tancovat a chodit vystajlizovanej *4*
    • wojta_sek

Re: Zacík

no tady je jasny ze zadna z vas s nim chodit nebude *1* *1* on se zajima o upe jiny holkyy
      • misulle.sramek

Re: Re: Zacík

Jak můžeš vědět o jaký holky se zajímá a jaká já se to teda fakt nechápu *16*
    • Re: Zacík

Takže.. Ten stiling není jeho nápad, zpívat neumí, hrát neumí, to smý jsou ti tvý Jonas Blbec Brothers. Takový sráči *5* . A nezávidím jim, jen ty neuneseš můj názor.
      • Re: Re: Zacík

máš pravdu *9*
  • vananneh

:D

JO TAK KDYŽ HO TAK NENÁVIDÍTE TAK PROČ SEM LEZETE??? *15* *15* *15* *15* *15* AKORÁT VŠICHNI ZÁVIDÍTE!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* A TY S TOU TRAPNOU PŘEZDÍVKOU ANTIFAN SI JAKO MYSLÍŠ ŽE SE TĚ BOJIM?? *15* *15* *15* *15* JO A MRS_JONAS AŽ PUDEM VEN TAK UVIDÍÍŠ CO BUDU DĚLAT JÁÁ NA WOPICIIIII! *15* *15* *15* *15*
    • Re: :D

ne ja si nemyslim ze se me bojis,jenom rikam svuj nazor,takze zklidni hormon,holcicko...a opravdu efronovi nezavidim,protoze fakt neni co mu zavidet...
      • sonicqa1996

Re: Re: :D

Kolik že ti je? *9*
    • 8.ball.8

Re: :D

ZAKÁZAL BYCH TU VSTUP DĚTEM DO 14 LET *16*
      • sarda

Re: Re: :D

a ja zas do 50 let, protoze by tu byl od tebe klid!!!! *8* *16*
  • Holky nezapomeňte už to není ten sladký zajda
    Ale doopravdy je docela hezkej
    • Ne to není teď už je z něj sexy hezounek ale ty roztomilosti mu trochu zůstalo.
  • twilightgirl

kaz feron-namyslenej frajírek,co je na nem UZASNEHO???

muzu se jen nevine zeptat??? *1*
    co se vam líbí na tom slizkym,namyslenym frajírkovi???
    *7*
    ja se jen ptam,nechci urazet...ale proste mi pripada divnej...a nechapu co je na nem tak uzasnyho...a prosim jestli nekdo odpovite,tak ne zadny:ZAC JE BOZI SEXY UZASNEJ ATD...ANO??? to slysim vsude...
    podle me ani neumi zpívat...prijde mi to jako tahaní kocku za ocas...a ani jeho herectvi neni tak dobre jako u jinych hercu...
    opravdu nechci abyste me priradily mezi ty co proste napisou ze ho nenavidej a ze vypada jak teplej ...a tak...ja ho taky nemam rada,a na buzika moc nevipada...spis slizkej frajirek ,jak uz jsem se zminila...
    prosim vysvetlete mi nekdo proc je tak´´BOŽÍ´´...
    dekuji,...ALICE...
  • miluju♥♥♥♥♥

zac je ploste nej vedes u me si na prvnim miste a vi kdo ho pomlouvate ste hovada
    *14* *14* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit