Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tezka reakce na slecnu, ktera napsala: mě se líbi zac

Hele to neuveris co se stalo me: Matka, obycejna vesnicanka se vysvihla ze zeny v domacnosti na scenaristku v Americe a co se nestalo: no prosim te... Jela jsem tam za ni jako kazdy dva tydny a hlidala jsem ji krecka( pac byla celkem hafec vytizena). No a jak to byva musela jsem ho vycistit, vylezu ze dveri a kdo tam nebyl.. no Zac.. a jak se mi podlomili kolena tak jsem spadla i s kreckem. Zac nevahal a utikal mi pomoct. No pak sme si zasli na kavicku a libacky atd..znas to.. Chodili jsme spolu 3 roky. Kopacky jsem mu dala samozrejme ja. Jo a sedela jsem vedle nej kdyz si hladil tvyho psa. Ale spletla ses. Rikal takhle osklivyho psa i s holkou jsem jeste nevidel. Proto jsme se tak smaly. no znaaas to.
    • Re: tezka reakce na slecnu, ktera napsala: mě se líbi zac

si děláš prdle mne.. *7*
      už vidim jak na tbe bude zac čekat celej žhavej si stebou někam zajít ty voe.. *1* *1* lool...hrajete si na velký přitom nejste..je to dětinský si hrát na to že si snim codila..ty máž dost děvče.. *9*
    • dendajs

Re: tezka reakce na slecnu, ktera napsala: mě se líbi zac

Jéééééééé ty si ale trapná ty woe to není možný on má vanessu a né takovou píp jako seš ty ty krasavico ten by si o tebe ani hovno na botě neutřel *1* *1* *1*

Prosím tě nevimýšlej si jestli chceš být zajímavá vymysli si něco věrohodného a neplácej blbosti *1* *15*

To už není možný tohleto, kam jste daly mozek holky? *1* *1* *1*
      • Re: Re: tezka reakce na slecnu, ktera napsala: mě se líbi zac

kam by jsme meli dat mozek vsak kazdy ma jiny nazor na urcite veci nekomu se zac libi a nekomu zas ne je to kazdeho vec a i nazor
        • Re: Re: Re: tezka reakce na slecnu, ktera napsala: mě se líbi zac

To vůbec nebylo na ty všechny názory, to bylo na něco jinýho, přečti si pořádně na co odpovídám. *3*
        • Re: Re: Re: tezka reakce na slecnu, ktera napsala: mě se líbi zac

PŘESNĚ *3*
  • Zac Efron

Zac má nejspíše AIDS. Dnes to uvedla agentura Reuters (reuters.com)...Doktoři mu dávají 2-3roky života!!!!! *9* *9* *9* *9*
    • Re: Zac Efron

Prosím napište mi na e-mail jak to teda je... Já jsem strašně smutná... Zac je má jediná podpora a kdyby umřel... Tak to bych se taky zabila!!! Řekněte mi že nemá AIDS!!! Prosím jestli ho má.. Jsem do něho strašně zamilovaná!!! *9* *9*

Ahoj Dádo, a nešlo by že by jsi tam napsal konkrétnější adresu?! Já jen aby se s tím ostatní nemuseli hledat, jestli je to pravda, tak by to pro tebe neměl být problém, né?!

to neni možny takovy suprovy kluk fakt heeeezkej a ma aids at jsou to jen kecy at jsou to jen kecy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      PROSIM!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
      Ja jsem do zaca ZAMILOVANA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

*7* *9* no to si děláte srandu néééé?? to není možný......prosím řekněte že to není pravda *9* ...................

To není pravda;Zac nemá AIDS KRITIZUJETE HO JENOM PROTO , ŽE MU ZÁVIDÍTE KARIÉRU *16* *5* *16* *5* *16* *5* *16* *5* *16* *5* *16* *5*

Jasan. A já čekám na Kryštofa Kolumba. Zamkli mě sice v nějakým krcálku se zamřížovanými okny, ale já stejněm vím, že připlave vodovodem. *5*
      • Re: Re: Zac Efron

Bohužel je to tak, taky jsem to četla
        • Re: Re: Re: Zac Efron

A kde? Na reuters.com jsem nic nenašel...

Taky jsem o tom slyšela...je to škoda mladýho kluka *9* *9*
  • twilightgirl

prosim odpovezte...nebo nemate vysvetleni?????

proc mi nechcete nikdo odpovedet na muj predchozi vzkaz...???
    to nemate normalni vysvetleni???...
    dosli vam slova a argumenty???
    rada bych si precetla odpovedi(klidne od vsech)...
    dekuji(tohle je me prave jméno)
    ALICE...
    *4*
    • Re: prosim odpovezte...nebo nemate vysvetleni?????

ja ti klidne odpovim, za prvy je hezkej, za druhy je kazdyho vec jestli se mu libi, prostě na to má každej svůj názor ALICE víš... to, že ty seš jedna z milionu a nelíbí se ti, nikoho nezajímá!!! nechoď sem, uděláš líp...choď tam kde se ti to líbí a nepruď tady!! můj argument *5*
      • Re: Re: prosim odpovezte...nebo nemate vysvetleni?????

ano nelíbí se mi...
        a omlouvam se ze sem se zeptala...protoze ve tride vsichni rikaj ze je bozi,uzasnej atd..a to podle me neni vysvetleni...tak sem pozadala vas..a tady se taky nic nedovim..jen si prectu nadavky na me...co sem mela asi cekat,ze mi to nekdo normane vysvetli??ha..toho se asi nedockam,skoda...

ahoj,diky za tu milou odpoved...opravdu jsi mi to nadherne vysvetlila...
        alice...

hele sem si muze chodit kazdej kdo chce!!!nemas opravneni nikoho vyhanet!!!ta holka se jen slusne zeptala a ty uz na ni jecis...SES TRAPNA...snad nekdo z vas tady umi slusne odpovedet...treba ji to jen zajima...
        me se taky efron nelibi...no,ale vam jo,tak ho necham na pokoji...budu slusnej na rozdil od vas...vsem hned nadavate a davate je do jedny skupiny s tema dementama co si sem prijdou a napisou ze ho nenavidej...ste snad rozumny ne???
        vsadim se ze na tenhle vzkaz odpovite urazkama a vyhanenim...jak jinak..sem trochu zklamanej...
        ahoj..pepa
        • Re: Re: Re: prosim odpovezte...nebo nemate vysvetleni?????

mas pravdu *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* vypadni dikes cau zac efron

pravda *15*
  • plis

Buď te tak hodný a když vás tenm herec herečka zpěvák zpěvaška skupina modelka či jiná celebrita když ji nemate rádi nemužete ji vystát tak na jejich stránky nechoťte ja taky nesnášim JB US5 Roberta patisna nebo jak se jmenuje a kristen stewart a jiny ze stmívání pak ewu farnou a.d.t. taky na jenich stránky nechodim npíšu komentáře nechím je tak je taky nechte ať ži jou.
    s pozdravem vaše verča.
    • Re: plis

jenže tohle je diskuse a pochopitelně se tu sejde víc názorů... *9*
    • 8.ball.8

Re: plis

Děláš chybu, občas je tu s prudiči větší legrace než s dětmi od 10-14 let, co ty dnešní pseudohvězdy "lovíííískujííí a mucinkujííí" *16*
      • Re: Re: plis

panebože, přestan už !! ty tvý poznámky a komentáře už překročili meze ! určitě nejsem jediná koho to štve!! Fakt,zalez už ! *16*
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: plis

"smíííííích" *4*
          • Re: Re: Re: Re: plis

smejes se sam sobe *1*
  • hojííík

hrozně se podobá jednomu klukovi ze školy do kterého jsem šíleně zamilovaná
  • martinkooooooo

586-237-112 moje icq piste mi sem ak chcete pokecat
    • 8.ball.8

Re: icq

Zmiz! *16*
      • sarda

Re: Re: icq

zmiz rači ty, nemáš tu tky co dělat... asi budeš patřit mezi tkový ty otravný lidi středního věku co čumí do komplu klidně celej den *3* to je mi tě vááááážně líto *1*
  • Aach

Bozinku ten je ale sladounkej , a jaky ma bicepsík,to je ale kanourek,...beztak ma v hlave nasrane...btw chtel bych nekdy videt jeho neupravenou fotku
  • to je nuda

vzdyt ma jine fanynky se kterymi chodi... je mi lito. ja s nim nechodim. jednou se stalo ze ho obdivovala jedna jeho obdivovatelka nazvem "krasna megan" ktera byla zasnoubena a musela ho pustit k vode. je mi ho lito. vubec si to nezaslouzil. jo a ta megan ma velky prsa, opustila ho zbitecne. zac si nasel jinou. a chtela se k nemu vratit ale von ji odmitnul... *7* *7* *7* *7* *7*
  • aduska.van

kvása

ááá zac pstě nejvěčí slaďouš na světě.. *14*
  • zac je nadherny

zac efron je proste upo super dobry kluk!jestli mate jiny nazor tak nemate pravdu!! *10*je proste nadherny kkkluk do ktereho se snad zamiluje kazda holka!ja zacovi preju at mu to vydrzi z vanessou hudgens *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit