-
Vše nej
Vše nej nej nej nej nejlepší k 22 narozkám Zacu!!!! Dneska dávaj na HBO High School Musical 3: Senior Year....už se moc těšim....ae v kine to bylo lepší x) -
barunka.k.
je to uzasnej kluk mam jeho fotky na zdi proste je to bozi kluk ta vanesa ma stesti ze s nim zije taky bych chtela!!! *3* *14* *14* *14* *14* -
jééééééj
všechno nejlepšíííí!!!!!=o*** *3* *14* -
Re
Zac je fakt BOREC z velkym B... *14* -
--
heh..blik to už dva roky! -
Zac
Komu se Zac ani HSM ani nikdo z HSM nelíbí tak ne ae nemusíte hned nadávat!!!!!!! *16* *8* Někomu se HSM a Zac líbí!
Hsm je lepší než Stmívání!
Zac e aji lepší než Rober Pattison *16* *8* -
-
Re: Zac
jo souhlasim az na to ze stmivani a hsm jsou stejne dobry a zac a rob jsóu taky stejne dobry -
Re: Zac
zacovi fandím, ale rob pattinson je podle mě teda lepší i hezčí, sry můj názor no:-D
-
-
Narozky
Vše nej lasko *14* *14* *14* miluju tě *14* *14* -
-
Re: Narozky
Děkuji, já Tebe taky. *5*
-
-
Zac
Zac je upe nej herec a zpěvák z celýho světa *14* *14* *14* -
¨HAPPY BIRTHDAY ZAC
Happy birthday to you *14* *14* *14* I Love you -
Nejvíc v poho
Zac Efron je nejvíc v poho kluk.. Mám ho ráda, ale nejsem blázen do něj jako ostatní holky.. Můžete si najít hezčího kluka tady v Čr, ale někteří sou jenom pro něj.. To já sem taky trochu bylo, ale teď sem našla kluka svých snů, kterej se mi doost líbí a příde mi, že je hezčí než Zac Efron, ale já vám to neberu.. Takyse mi ještě pořád trochu líbí.. -
-
Jestli máš kluka, co je hezčí než Zac Efron, tak bych ho tedy chtěla vidět. Mně dávno není "náct" a Zac mi připadá jako nejhezčí kluk, co jsem kdy viděla, a nemůžu nijak najít někoho, kdo by mi přišel hezčí. Jasně, že se ti pořád líbí...komu totiž ne. Všichni kluci, co se mi líbili dřív, i herci a zpěváci nebo kluci v mém životě, mi proti němu přijdou méně hezcí. Možná jsou stejně nebo víc "sexy" (to není to samé), ale Zac má pro mě ten dokonalý ksichtík. Ale jinak ho mám ráda i jako člověka. Přijde mi hodný a milý, a dobrý herec. To ovšem lidi, co ho nemají rádi, nepochopí, protože si myslí, že na něm vidíme jen tu vizáž.
-