Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojík, mám sbírky na prodej (HSM, M. Jackson, US5, Miley ...)
    Více info tu: http://twins-mkao.blog.cz/1103/sbirky-na-prodej
  • bananek

Ja ted zrovna newim jestli spolu budete dlouho!!A je mi to celkem jedno sem tvoje velka fanynka ses bozi ale wim ze nigdy nebudes chtit nekoho odtud.Plotoze mas vanessu a ted ti pude hodne o showbisnis takze nebudes mit cas na nakou lasku!!A moc me mrzy to co se stalo de o ty fotky jak tam je vanessa ehmm... je to škoda díky tomu to asi vas vstah poskodi!! *7*
    • Re: bananek

pošlš mi prosím ty fotky? Docela by mě to zajímalo,můj e-mail je trnenajana@seznam.cz . Byla bych Ti moc vděčná.
  • bla bla kecy v kleci

no...tak komenty typu "milášek můj,miliju ho a nikomu nedám" a tak podobne...to je podobný všem tě ****** fanynkám podobných sladousků,jako je Zac...jako je hezkej,ma roztomilej cumacek,to jio,ale zase..nic se nema prehanet,ne?...holky neblbnete,vase nazory nejsou hodny vasi inteligence,mate na vic...
  • :-)

mz jsme se chteli se yacem na neco domluvit dala bys nam vanesso jeho číslo ne vanesso mi ti ho nechcem ukrast neboj jo dík jsi fakt super mocinkz moc zac taky paaaa *3*
  • fešák

je to fakt fešák..a pěkně zpívá..:-)ale co..o něm si mužem jen nechat zdát no.. *14* *3* *1*
  • boží

Má úplně božský oči a nádherně zpívá *14* a high school muzical je výbornej film *14* *14*
  • Nejhezčíí

Zac áá tak toho žeru uplně nejvíc a ty jeho vlasy mu hafo hafo sluší a to tělo..nemůžu z něho *14*
  • :)

Všecko nej k narozkám Zacíííí s Nessy jste pár k nakousnutíííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Miluju ho!!!

On je tak krásný!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* A hlavně ve fiulmu muzikál na střední!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* Má někdo jeho plakát????jestli jo tak napište na e-mail!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: Miluju ho!!!

já ho mám ale ze všema a bylo to v časopise za28Kč *3* *4* *4*
      • Re: Re: Miluju ho!!!

A v Jakym??? *7*
  • Zacu!!!

ZAcu si mocik fajn klucina a chtela bych se stebou setkat ale bydlime kazdy dost daleko !!!vis jo libis se mi ale opravdu bych nechtela aby sis myslell ty a nebo Vanessa ze bych te nejak chtela to nehrozi ,taky vim ze vejsky za tebe zpiva nekdo jiny ale o to nejde ploste hezky zpivas a me se to moc libi i ted kdys to pisu posloucham EVERY DAY Z HIGH SCOOL MUSICAL 2 pa martina *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit