-
Zac je prostě jednička
Zac je prostě jednička,nikoho tak krásného a zamilovaného jsem nikdy neviděla tak jak je Zac a Vanessa.Oni jsou prostě dokonalý pár. *14* Já jim hrozně moc závydím,kdo by ne že holky. *14* *1* No jo ale co s tím naděláme když nám to je na jednu věc.Alespon se tu o něm mužem byvit,to je super ne. *15* No jo přeju jen všechno dobré Zacovi a Vanesse. *14* Jo a Zac ,Vanessu nepodvedl,první si zjistěte informace než něco napíšete.Proty kdo to psali samozřejmně. *16* Trocha rozumu neuškodí ne. *1* -
-
Re: Zac je prostě jednička
to jo ma pravdu a ja bych taky zavidela ale na vanessu ne
-
-
...EHm
Jááááj :D:D:D no nazdar teda... *9* -
nikki
Mne by zajimalo jak to je mezi nim a tou tlustou nikki...jako ze dyz se libali tk jesi z kamaradstvi nebo z lasky a jesi je pravda ze zac rek ze nikki umi nejlip libat a ze je mrte sexy.... a co na to rika vanesa? *7* -
-
Re: nikki
Líbali se spolu jen v tom rozhovru v televizi, protože se ho moderátor zeptal, jestli by se s Nikky políbili a Zac se zeptal Nikki co na to ona. A ona, že jeden rychlej zvládnou, ale to bylo celý. Zac má Van. *3*
-
-
bobrik
,me se nelibi ptz ma bobra *1* -
17 again
ahojky lidičky včera jsem byla na 17 again v kině a je to upe super film !!! všechny filmy jsou dobre když tam hraje zac *14* -
happy birthday
vsechno nej!!!!!!! -
Marťa
Ahoj...ja se chci jen zeptat jestli Zac jestě chodí s Vanessou Hudgens a co je pravda na tom ze má aids nebo ze je teplej!! Nekdo mi pls nepiste ne e-mail. Mooc dík a papa jooo a je jako fakt k sežráni joko Zac
*4* -
-
zac efron
miluji zaca je překrasnej *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
Re: Marťa
někde jsem slyšel že se vanessa hudgens rozešla se zacem efronem. *7* -
Re: Marťa
Podle všeho spolu pořád chodi a aids fakt nemá...jo a souhlasím je k sežrání (We love you Zac)
*14* *14*
-
-
??
co je na něm jako pěkného? vypadá jako malé děcko a má takový slizký pohled, přeslazený až to není hezké... *9* -
-
Re: ??
on vypadá tak na 5-6 let,víc nedám :D -
Re: ??
Co bys dala ty, kdybys vypadala furt mladě jako on, co? No jo závist. :)
-
-
Zac
Zac je vyumelkovanej, a presn pro pubertalni holcicky stvorenej,neumi hrat,herecky talent je neco uplne jineho,hezky taky neni a ty jeho preskladke nacvicene usmvy,je mi nanic jak je cim dal vic,hlavne tech mladych bez vkusu. -
-
Re: Zac
Proč nám bereš náš názor? Já beru, že Tobě se nelíbí, každému se líbit nemusí. Ale proč tady píšeš, že jsme bez vkusu? My Ti taky neberem názor na Tvé oblíbence.
-
-
Nelíbí se mi
a nic mi neříká. Vzhledem k tomu, že mi je 23 let, tak nemohu pochopit co bych z takového NEZRALÉHO ZAJÍCE měla!!!!! *9* *9* *9* *1* *1* *1* -
-
Re: Nelíbí se mi
No a? Mně je 22 let a líbí se mi. A co? -
-
Re: Re: Nelíbí se mi
protože jseš na ZAJÍČKY!!!!chi chi chi chi chi *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Nelíbí se mi
Neříkám tady, že ho miluju, jako některé puberťačky, říkám, že se mi líbí, na tom není nic špatného.
-
-
Re: Re: Nelíbí se mi
no jen že jsi mentálně nevispělá *15* *15* *1* *1* *9* -
-
Re: Re: Re: Nelíbí se mi
No tak Ty máš zrovna co řikat. Zřejmě chodíš ještě na základku, když neumíš ani pravopis. A každého věc kdo a co se mu líbí. -
-
Re: Re: Re: Re: Nelíbí se mi
No tak třeba mě je 24 a taky se mi líbí...a nestydím se za to *1*
-
-
-
-