-
Peta
je uzasnej:-) -
PETICE Us5
Ahoj-potrebovala bych pomoc:vis US5 proste maji petici aby prijeli do čr a musi tam na tu petici poslat email nejmin 5000fanousku...zatim je tam 549...myslis zhe by si ho tam taky poslala...vim zhe je mozna nemas rada....ale jinak nema nikdo z ČR zadna fans ani ja sanci je videt...jestly mas zajem pomoct nekomu ke stesti tak posly email:na koncert@us5-czech.cz a do nej napis:sve jmeno,vek a mesto kde bydlis....jinak dekuju pokud to posles pomuzes nekomu ke stesti...dekuju za vsechny fans -
17 Again
17 Again je super film uplně se na něho těším, *1* *14* hlavně až ho budu mít doma ,to na něho budu čumět určitě pořád *14* *14* .Jo a Zac bude hrát i v Pirátech z Karibiku v roce 2011 nebo 2012 ted to nevím přesně.Ale nějak tak . *14* To taky bude super určitě.Jo a viděli jste ten film The Derby Stallion (česky:Vítězný hřebec) *14* Já to ještě neviděla ale jsem zvědavá jen jsem se kukla na videoklipy a vypadá to dobře tak nevím no. *1* -
-
Re: 17 Again
Ahoj, já jsem 17 again viděla je upe boží..jo a jak víš že bude v pirátech 4?!ahoj -
-
Re: Re: 17 Again
protože jsem to četla jak tam je Hlavní menu,atd tak tam je taky napsali o mně 7,na to klikni,a jak na to najedeš tak si něco vyber a jak na to m pojedeš dolů s myší tak tam bude Zac a Vanessa 2008nejdokonalejší pár,atd. a nakonec tam bude Piráti z Karibiku Deep a Zac ,nějak tak to bude a tam máš o tom všechno napsané,Jo a četla jsem to i v Bravu. *14* Tak to zkus nějak rozluštit a možná to najdeš.Ale je to tam na 100 procent,hodně štěstí.Papapa *14*
-
-
-
narozky...
Všecinko nej... *14* -
boze nechapete ze je mu putna co hovorite je to d*bil a nemisli na nikoho ineho len na seba a na svoje prachi je mi z neho *11* *11* *11* a ak vam pripada taky pekny tak sa nim zadrhnite ked ste take blbe prepacte ze to hovorim ale on je za 1.d*bil za 2.mysli na seba na nikoho ineho a za 3.je to gej a je my z neho
*11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* -
zac+ashley=velká světová láska
zac je nejnejnejlepší na světě *3* s ashley strašně se k sobě hodí -
-
Re: zac+ashley=velká světová láska
Máš smůlu zac má vanessu a moc jim to sluší s ashley jsou jenom kámoši! *13*
-
-
*o=Zac=o*
ZAC JE NEJLEPŠÍ!!!!!! *14* *3* -
-
Re: *o=Zac=o*
stejnak nic nespívá v hsm -
-
Re: Re: *o=Zac=o*
haha on tam nahodou zpívá to by nebyl zpěvák *13* -
-
Re: Re: Re: *o=Zac=o*
hmm to teda nezpívá i o tom psali že za něj zpívá někdo jinej. -
-
Re: Re: Re: Re: *o=Zac=o*
Zpívá za něj pouze v jedničce HSM Drew Seeley jinak všude zpívá on. Když o tom nic nevíš, tak o tom "nemluv"
-
-
-
-
-
Happy Birthday
Přeju Hooodně Štěstí <3 <3 <3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
Nechci nic říkat, ale Zac Efron je prej ženatý s holkou ze seriálu True Jacksonová:) s tou hlavní..
-
JE moc krásny ma krásny očí a krásnej usměv a 18 .10 . 2017 má třicet a já mu přeju vše nejjj