Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellinka

poprvi

Heeej lidi tak dneska jsme se sla do kina podivat na 17 Again ty woe supr film vedela jsme ze to bude super ale ze to bdue az takhle super,skvely,bozi sexy vtipny dojemny!=D *15* *15* uplne no aaaa...O vikendu jdu zase uz ted mi to chyby!..no ted. *15* uz kdyz to skoncilo tak mi to chybelo! *15* *15* Miluju 17 Again *15* *15* a Zaca taky je tam strasne sexy v HSM byl hezkej ale tady?..tady je bozi! *15* *15* *15*
  • baluska1

OK

Vše nej nej. Sexy bomba,pro mě nejsi.
    • 8.ball.8

Re: OK

Ty taky ne, Báro. *4*
  • Alohaaa

AK MILUJETE HIGH SCHOOL MUSICAL TAK SA KUKNITE NA MOJU STRÁNKU www.zackefronn.blog.cz PLS PLS PLS NEZABUDNITE PRIDAŤ KOMENTÁR!!! :)
  • ilze

Sorry

Lidi sorry za ty překlepy *1* snad to pochopíte *1*
  • baluska1

........

Zac Efron es el más grande polla.
  • bleeeeeeee

ja mu teda hodne stesti k narozeninam fakt nepreju,protoze ho nenavidim *1* kolik ze mu je?105?je to ten nejvetsi hnusak sveta...mel by se jit nekam zahrabat *1* a ted me poradne zdrbejte!!libi se mi cist ty vase ochranitelsky komenty *5*
    • 22kristyl

Re: bleeeeeeee

*4* máš pravdu *3*
    • 8.ball.8

Re: bleeeeeeee

*14* *1*
  • tak pro info kdo napsal ze je teplou tak rozhodne neni a jeste porad chodi s Vanessou tak si to nech a presten tady delat dusno jo moc te o to prosi jenze vy to stejne neudelate jen pro poradek hmmmm nevim jestli to vubec chapete coz tezko *16* *11* *10* *13* *9*
  • lolo85

Prostě Zac...

Zac Efron je jméno,které zná snad každej...je moc pěknej,populární a prostě suprovej herec,ale taky báječnej zpěvák!! Je fakt moc hezkej,ale holky,které tvrdí,že se do něj zamilovaly nebo že je Zac jejich životní láska,fakt nechápu...nemůžete se přece zamilovat do někoho,koho znáte jen z televize a internetu!!
    • Re: Prostě Zac...

částěčně souhlasim-v tom,že je NESMYSL se zamilovat (doopravdy zamilovat) do nekoho,koho znate z filmu a mozna z internetu...jenze pak se neda mluvit o "známosti" *9* *3*
    • _sabruska_

Re: Prostě Zac...

Naprosto stebou souhlasím
    • ilze

Re: Prostě Zac...

Jasně to co říkaš je v pohodě a ja třeba nevím jak se to stalo ale vím že Zaca prostě miluju *14* a nemůžu si říct ,,koukej ho přestat milovat´´!! *1* *1*
  • hani12

Piráti z Karibiku?

Možná bude hrát v Pirátech z Karibiku!!!!A Vanessa by měla hrát Elisabeth!!!Tak at tam radši nelezou.celej film by zkazily.stačí jim high school musical

( Jack Sparrow a Barbossa by jim daly *1* )
    • Re: Piráti z Karibiku?

zac efron vyfoukl roli robertovi pattinsonovi *16* *16* *16* *16*
    • nic

Teď nechápu jednu věc.a to že všechny jenom urážíte.jenom jim závidíte že oni jsou slavný a vy ne.vy by jste si to ani nezasloužili být slavný.protože by ste to nevydrželi.ani nevíte jak se u toho namáhaj.skuste si to sami.takže já vás žádám aby jste je přestali urážet.Ahoj Natálka
  • Teď si možná všichni budete myslet že sem ta fanynka která je do něj uplnej magor..ae to ne..ae diš prostě on je tak krásnej že se to nedá..upa k sežráání ae váážně... *1* ..ty vlásky a zozbky..to je upa nejvííc!!áá bože..!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit