-
Zac
nechápu,jak někdo o něm může kliďánko psát ně co husnýho!!!!!!!!!!!!!!! *10* *16* *5* Vždyť je úplně nádhernej *14* *14* *8* *4* *14* *14* -
-
Re: Zac
Je to divny ze se zack mozna rozesel s van ale myslim ze to bylo driv nez s nim zacala chodit ona je fajn kdyz s ni chatuju , takze si myslim ze by se meli dat zase dohromady ! Sverovala se mi a rekla ze ji to moc mrzi !
*4* *13* *4* *14*
-
-
TV max
Zac je super!Ale myslim, že sou taky takopvý kluci a ne ty který už mají holku. Zanessa je super pár a doufám že jim to spolu vydrží. *14* Ale chci se zeptat...nemáte někdo TV max??Tam teď píše něcio vanessa jak je to ze zacem a newim co.Tak dyžtak napište sem nebo na můj mail PrincessCats@seznam.cz dííky moc! *4* *3* -
-
Re: TV max
to určitě ještě v nějakém supermarketu seženeš -
Re: TV max
ahoj ja ho mam
-
-
Zac...
Zac je nejkrásnějšííí...teda podle mě! -
Nechápu co na něm vidíte
Takový šampón je prostě nechutný.Nedokážu pochopit jak se někomu může líbit vždyť je prostě hnusný!!!!! a ty holky co umíráte nad jeho fotkami upřímě lituju sta vážně uplně mimo -
Zac je v poho ...
Jako nejsem zaslíbená fanynka Zaca a ani nic víc jako, ae ten kluk je v pohodě. Sice se nejdřív zdálo, že mu sláva nějak moc a nějak rychle stoupla do hlavy, ae jako myslim, že postupem času si to nějak srovnal a ted má hlavu svojí. Nikdy mi nějak extra nevadil, mám radši někoho jinýho, jak jistě poznáte, ale tenhle kluk je fakt v pohodě. A co je nejdůležitější ... má dobré filmy, a nejsou to propadáky, což je taky dobrý. Není to můj typ, ae je fakt, že jsem na něj docela změnila názor :) -
-
Re: Zac je v poho ...
souhlasim s tebou na 100%.. i když muj nick říká že jsem do něj zblázněná.. neni to tak to bylo v těch mejch ještě hodně pubertálních letech (před rokem *15*).. kdy jsem ho ještě zbožňovala *15* .. už to tak neni.. teď se jenom směju těm malejm holkám (1. 2. 3. třída) u nás na základce.. mají trička na něm je rámeček a v ně je Zac Efron.. jako z toho umírám *15* -
-
Re: Re: Zac je v poho ...
Do těch triček bych určitě nešla :DDDDD
-
-
-
dobry
zac vypada jako hezounek ale nemuzeme ho podle toho soudit. to rikam ja -
No hnus
Panebože další namyšlený kluk, který se vydává za hvězdu a náctileté ho žerou. Hnus. *9* *1* *15* -
-
Re: No hnus
Tak já třeba už náctiletá nejsem a taky se mi líbí. Jak můžeš vědět, že je namyšlený, vždyť ho neznáš. Může být, ale taky nemusí. Ne každá hvězda je namyšlená. A on se za hvězdu nevydává, on jí je. Je velmi úspěšný.
-
-
choďte!!
lidičky choďte sem častěji.. *9* -
-
Re: choďte!!
Jo souhlasím páč tady každý píše jak Zaca miluje a chodí sem jednou za uherskej rok *1* *3* -
-
Re: Re: choďte!!
ty ho asi taky milujes vid?ja se z vas posměju jednou *1* -
Re: Re: choďte!!
no to jo.!
-
-
-
FUJ zac
buzna hnusná *5* -
-
Re: FUJ zac
Máš recht! *1* *1*
-
-
Martik
Pls písněte mi někdo na e-mail jestli je Zac teplej jestli chodí eště s Vanessou a kdo ví icq nebo adresu tak taky... moc dík jsem vám vděčná *9* *9* -
-
Re: Martik
adresa
Zac Efron
P.O.BOX
Avila Beach
ca 93424
*1*
-