-
vše nej nej nejlepší
-
zuzuluska
od te doby co jsem ho zpatrila tak sem se do neho zamilovala *14* *14* *14* je to muj mišáček proste je rozkosnej *14* *14* *14* *14* a kdo ho nemusi je peknej *8* *8* hrozne ho miluju *14* *14* -
Fans
Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte! -
ˇˇBlÁzÍnCI"
Zac efron je velice dobrej zpěvák a herec,ale nechápu takový holky který říkají , že ho milujou ,ale přitom ho ani neznaj!!a nikdy ho nepotakali ... znaj ho jenom z televize!!.. *7* *7* -
-
Re: ˇˇBlÁzÍnCI
Puberťačky. :) -
-
Re: Re: ˇˇBlÁzÍnCI
No to jo...:-D ,,,
-
-
-
slaďoušek
zac je úplný slaďoušek.......v muzikálu ze střední je naprosto dokonalý *4* *4* *4* *4* *4* *4* *15* *8* *8* *8* -
JeŽíš MaRJá....
AwOJ....Lidi.....(bellinka)
SrY že se doto pletu..jo možná mu nadávaj...ale tak je nech když je to tak bavý....ať si o něm myslej co chtěj....Jo zac je dobrej herec...to říkám i já..ale NIKOMU...nemůžeš zakazovat jejich ....Názory...tak ať závideěj třeba taky jednou budou slavný takže..je nech SNÍT..!! *5* -
-
Re: JeŽíš MaRJá....
na zaca nikdo nema...mimochodem nezpival jenom jeden dil hsM a ty ostatni uz zpival!!17 again je fakt nejlepci filmik na svete jo kdo by se chtel na nej podivat tak nemusi do kina klidas se juknete na megavideo a do vihledavace dejte 17 again!!!je to sice anglicky bez titulek!!ale me staci jenom to video!!jak cte ten dopis to me upe dojalo zac je nej!!! *1* -
-
Re: Re: JeŽíš MaRJá....
tynka28:
Ahoj...jo ja vim ale oni muzou taky konecne pochopit ze nas to tu fakt nebavi!!!..nebo aspon me ne cist a videt tu ty debvilni pripominky ktery maj!!!..At si to teda nechaj por sebe ja jim to neberu ale at to sem necpou!!!
Jo necham je snit ale oni at daj pokoj!
-
-
-
Blog o HSM
www.highsch00lmusical.blog.cz - jukněte + zanechte komentář *14* *14* -
Zac
Zac Efron je sladkej a líbí se snad každé holce ,ale že bych řekla ,že ho miluju to je trochu pod úroveň ne . Je jasný ,že ho nezískáte . Ale fakt je skvělej herec,zpěvák.... je prostě božíííííí *14* *14* *14* (škoda že takových kluků není víc ) Jo a nevíte náhodou ským chodí já si myslím buď Ashley nebo z Vanessou . Plís Piště na Fenka666@seznam.cz -
-
Re: Zac
to je jasný ,že s vanessou -
Každý přece ví že chodí s Van *1*
-
-
Pomoc
POjďte pomoc Zackovi dostat se před Ewu Farnou!!!! *1* -
-
Re: Pomoc
No táááák lidi!! Dělejte něco! nějak se vám to nedaří!! -
-
Re: Re: Pomoc
to stou krávou jsem nepobrala.....
-
-
tak hezkyho pred takovou kravu to ne -
ty dementko
*9*
-
-
Zac
Zac je super zpěvák a herec.V High School Musical je fakt dobrej.S Vanessou mu to moc sluší.Myslím si,že kdyby vydal CD,tak by bylo všude hned vyprodané,protože Zac zpívá doopravdy moc dobře. *3* *1* *1* *14* -
-
kdyby vadal CD tak si ho snad koupím jako první!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
No to je pravda zac moc krásně zpívá,nevím proč nevydá svoje cd... !! bylo by to moc super, a určo by bylo vyprodané.. jak jsi říkala -
Máš můj naprostej souhlas!!! *14*
-