-
nekteri holky jsou tak pitomi a trapny ???
ty jo holky vi jste tak trapny ne vsecky ale jen ty co mu pisou ze ho milujou tak to je hruza radsi si beste po svich a nechte ho bejt stejnak vam nerozumiaale ja umim jeho rec vite otom ze ja si snim nekdy pisu a jestli ch cete tak vam dam jeho icq tak jestli ho budete chtit tak mi napiste a ja vam ho poslu muj e-mail csokova@centrum .cz napiste a ja vam odpovim ppa *3* *3* *13* *13* *13* *4* *4* *4* -
jde to
jo jde to kazda holka skace po takovi hesky kluki no jako ze by sem mi jako nelibil alo to jo libi sem mi ale co videla sem ho jednou a to mi stacilo pac sem byla hotova ze sem ho videla tak sem ani tejden nespala ale co tak ahojda cest a mnejte se tu ja padim papa lucinka pucinka *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *8* *13* *13* *13* *4* *4* -
No nic moc
No nic moc jako daleko lepší je David Gránský tak čauky *4* -
Zac Efron
Zac umí anlicky asi 3 slova a to ahoj,dobrý večer a večírek. -
-
Re: Zac Efron
A Jak si myslíš že mluví ty káčo!! -
Re: Zac Efron
já umím anglicky a co si tu o mě píšete takové blbosti! zac efron
moje celé jméno:zachary david alexander efron *3* -
-
Re: Re: Zac Efron
I love you! *14*
-
-
-
:D:D
hele uznavam ze je fag blbost sem psat vzkazy zacovi :D:D to by nenapadlo ani me psat na cesky stranky vzkazy efronovi a jeste k tomu ne anglicky... ale zas je blbost psat sem jak je hnusnej a tak.. za prvi to neni pravda (je bozi) .. a za druhy stejne kecate pac kdyby se vam nelibil tak nelezete na jeho profil.. !! *13* *9* *1* -
suoer
zack je va¨zne sexy a pise se scenar pro hsm4 uz se tesim na hsm3 -
.....
Řeknete mi proč sem píšete takové blbiny jako třeba ahoj zacu jak se máš?????
Stejně si to nebude číst a česky neumí!!!
Aspon to napište anglicky. *9* *13* *7*
A Zac je hezký ale už okoukaný. -
Pro zaca
ahoj zacu jak se mas? Zacu milujute doopravdy jestli si myslíš že te vyuzivam tak to neni pravda -
guns n roses
souhlasim s bloominkou a karolinou *1* *15* -
ahoj
ahoj zacu tech kecu si ani moc nevsimej ty jsi skvelej herec a tesim se na high school musical 3 strasne moc tak se mej hezky pa pa lucka *14* *14* *14* *3* -
-
Re: ahoj
ty lucko ja jsem si cetla tvuj dotaznik a,to nepises zacoj ale do komentaru vis ????? *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: ahoj
Mas jako pocit ze sem chodi ci co??? *3* *15*
-