-
...
Prosim vas co je tohle za osobnost?????Vypada jak reklama na med... *1* On někde hrál? *7* *15* -
-
Re: ...
Ale hodně sladká reklama na med!! *14* *14* *14*
-
-
...
Ježiš marja si o sobě myslíš,že to někoho zajímá?No dobre bye tak nekcáš boco všem je to upe jedno tak už tady woe radši nelez co bys z toho měla?Nic ale nadruhou stranu jses chtěla vytahovata pokud znáš takového škaredého tuny přelíčenýho kluka tak to si nech -
-
Re: ...
ty kravo co si o sobe myslis jako neser mne nebo ty dam na drzkuuuu *16* *8* -
-
Re: Re: ...
Sakra tady je to žhavy... *1* *1* *1*
-
-
-
Zac Efron
Nechci si z vás ani z nikoho jinýho dělat srandu.K čemu by mi to bylo?a navíc proč? -
Zac Efron
Je mi jedno že mi nevěříte,ale aspoň ho nepomlouvejte. Prosííím je to čestný člověk -
-
Re: Zac Efron
nejsme blbý abychom ho pomlouvaly ,ale je trapný , že si vymýšlíš *8*
-
-
Zac Efron
I love Zac Efron!!!! *14* *14* *3* *4* -
xoxo
hodne sem na nej zmenila nazor,kdyz sem videla film hairspray,byl tam uzasny *14* *14* !!!i ten film je skvelej *14* -
Zac Efron
nevyrůstali jsme spolu.Já jsem tam jela do Kalifornie studovat zrovna,když se s Vanessou rozešel.Zkamarádili jsme se a teď z nás jsou nej kamarádi.Klidně mi nevěřte,ale je to pravda.Nevím o něm tolik,ale jedno vím.Je to bezvadnej kluk..Vy mu nesaháte ani po kotníky -
-
jo a jeste mi odepis na icq 467 139 334 je to moje icq a nebo na tel.739987982 umim trochu Anglicky ale moc ne prosimte odepis(verim ti tak si toho vaz a nezneuzuvej to zklames me jestli jo) -
jsem jeho fanynka jestli je to pravda to co rikas tak mi dej prosimte jeho icq nebo tel. prosim chtela bych se s nim seznamit moc moc te prosim. -
jsi trapná už jsme tu tisíckrát slyšely že se se Zacem někdo zná a pokaždý jsou to hnusný lži -
nevím jak se s ním mohla skamerádit v kalifornii kdž bydlí v los angels
díky fakt jsem se pobavila -
-
Re: Re: Zac Efron
ted si pobavila zase ty me....kalifornie je celej stat a los angeles je cast toho...vis..takze se s nim muze znat,ale pochybuju *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Zac Efron
nebut trapná kdybybyla v los angels tak by to napsala a mě je tocelkem jedno *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Zac Efron
ty voeeee....ja jen konstatovala,ze los angeles je ve statu kalifornie,takze ho muze znat,ale zname tyhle holk
-
-
-
-
Na tophle nemůžu nic říct...Tomu semusím jen zasmát!!!! *1* -
nic proti zacovi,ale jak muzes rikat ze mu nesahame ani po kotniky?ja nwm ale je to trochu prehnane,kazdy clovek je si roven *3* *3* -
-
Re: Re: Zac Efron
s xoxo uplne souhlasím *3*
-
-
-
Zac Efron
nechci ti brát tvůj názor,ale já ho fakt znám a doopravdy není takový,jaký si myslíš.Je chytrý a nadaný což jsou skvělé vlastnosti a navíc je pohodovej a je s nim sranda.Nevím,co proti němu máš -
-
nechcete nekdy prijit z necim novym nez jen..ja ho znam a je super.....fakt vam to nikdo nezere *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
fuj
takovy maly trapny chlapec...něco mezi slečnou a chlapcem..fuj...teším se, až ho za půl roku nebude nikdo znát a všichni,i ti, co ho teď milují, ho budou nesnášet!!! -
není špatný, je to skvělej kluk
Není pravda co tu oněm píšete. Já ho znám už asi rok a musim říct, že je to spravedlivej a hodnej kluk. Sice v 1.dílu High School Musical za něj zpíval vysoké tóny někdo jiný,ale ve 2.díle zpíval vše sám. Sám mi to vyprávěl ale třeba v písničce z 1.dílu Breaking Free nazpíval výšky sám.Neni namachrovaný nebo nějak namyšlený.Když je někdo slavný neznamená to,že musí být nějak špatný.Neříkám tohle vše kvůli tomu že jsem do něj zamilovaná,ale proto,že není takový,jako si myslíte. Sice jsem s ním byla hodně když opustil Vanessu,ale to na tom nic nemění.Pořádně si přečtěte tento text a pak važte slova. -
-
Re: není špatný, je to skvělej kluk
Já nemám nic proti Záčkovi!!! Vlastně ho mám moc ráda!*14* Ale když sem někdo píše že ho zná osobně tak pěkně kecá!!! *16* to máte zapotřebí vymejšlet si kraviny *13* určitě každý jeho fanoušek by se s ním rád poznal osobně ale tyhle kecy vám nikdo nežere *16* *8* Fakt už toho nechte!!! je to trapný a děláté ze sebe debila!!! To ale nemáte zapotřebí ne??? *13* *13*
-