Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obrázky + videa

Mně se strašně líbí! Moc ho miluju. Jestli chcete vidět jeho obrázky a videa, tak jděte na
    www.triple-error.estranky.cz
    *14* *14* *1* *14* *14*
  • wow

*16* WELCOME TO THE JUNGEL *16*
  • Pro fifinku

Tak pokuď si to skutečně nepsala ty,tak se omlouvám. Fakt je, že si občas někdo vybere nějakou přezdívku,a pak se za něj vydává....Každopádně ten dotyčný, by se měl nad sebou zamyslet.Přát někomu smrt...Co může být horšího?
    • Re: Pro fifinku

Wíš co to znamená Fuck off ?? *8* To je velice sprostě napsané běž někam *15* pokud neumíš slangovou američtinu tak radši nepiš *3*
      • Re: Re: Pro fifinku

zkratka to znamena Tahni do riti ..... nic pro mne neznameho *3* *3*
  • Inu...

Mám-li býti upřímná, typickej šampón,nwm co na něm všeci vidíte, ale neberu vám to, ve skutečnosti to může být klidně v poho člověk, ale prostzě na něj mám negativní názor... *1*
  • co je

zac neni gey ze jo a sibe im. *16*
  • pipinka

Vy kravky co pisete o Zacovi ze je to gay tak se pletete vy lezbycky zac je nejhezci kluk na celem svete a jestli ho namate radi tak sem nelezte a bezte se lezbit jo osobne mam zaca rada a nenecham si to zkazit nejakyma posahanyma kravama cau. *4*
    • Re: pipinka

Jestli si myslite ze je Zac gey tak se pletete jo *13*
    • pipinka

Holky prostě takový blbky co mu nádavají nestojí za řeč..Píšou to jenom proto,že nemaj žádný kamarády a píšou hovadiny,který nejsou pravda a chtěj ,aby se tu strhla diskuze,proto si jich nevšímejte,takovou radost jim neuděláme
  • zaaaček

Zaaaac!!! je nejhezčí klu´k na planetě a kdo si to nemyslí tak a at de do ......če ma klasné očka okouzlující tady jsem takoveho kluka neviděla a le na dovču poletím do Californie a tam mu dam 1000000 pusin a požadam o autogram. *14* *4* *4* *8* *1*
  • zac efron versus queen latifah

oba si zahráli ve filmu hairspray ale queen se mi líbila víc...jo udělalo by mi velikánskou radost kdyby jste se staly fanoušky QUEEN LATIFAH. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Zac

Zac mi neva, ale tváří se jako naše želva aneb "jakobymělzaminutuumřít" to mě docela vadí.
  • Forum

jen tak mimochodem. nevidim duvod, proc posilat pryc lidi, ktery nesouhlasi s nazorem jineho. tohle neni fanklub ale diskuzni FORUM. tzn, ze se tu jak chvali, tak kritizuje a to ze neumite prijmout nazor nebo kritiku nekoho jineho je vas problem.... *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit