Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • -------

je sladkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • :D

to je kruty co se tu pise *15* myslim ze se tu travite az moc casu ja teda vubec nemam rad zaca efrona ale nemam potrebu tu psat co si o nem myslim ale rad podporim anti fanfklub!
    • Re: :D

když honemáš rád tak sem nelez a nepiš že o něm nepořebuješ psát když podpoříš anti fanklub
      • :D

nooooo... ja nevim co si mam myslet :D moc jako neverim, ze by se s nim nekdo znal jako, ale jako jasný, že to fakt muze bejt pravda... =D eeee... prej potreboval dublera na jeho pisnicky... fakt nevim co bych si o nem mela myslet :D *7*
  • ...

Booože co je tohle za hrozně přeslazenýho malýho kluka? *1* On někde hrál?Jinak nic proti....
  • To je mazec

Já Vám něco povím. Člověk se nikde nepobaví tak jako na fórech idolů pro náctileté....To jsou hlášky to svět neviděl. *1*
  • zac

naky zvas sou asi fakt blbi!!!on sice v 1 nezpiva ale ve 2 jo tak nemelte ze neumi zpivat kdyz umi!!!a je fakt klasnej a nevim jak nekdo muze byt gay kdyz ma holku a ne kluka!!a kdyz ho nemate radi tak sem nelezte ajeste ktomu na zaca!!!i love zac efron *14* *3* *14* *3* *1* *1*
  • zac?

zac efron...nebojte za chvíli vypadne z mody bude zase moderní někdo jinej takže antizac efronové těšte se!mě je to vcelku jedno podle mě je až moooc sladkej a to už je takoví divný *15* ale když ho máte někteří rádi *7* *7*
    • Re: zac?

to těžko,je bezva
  • zac

no je hezkej a umi zpivat nemam co dodat
    • Re: zac

Ja spívám na plejbek *3* *13* *15* *4*
      • Re: Re: zac

Aha!Zpívám se s...pěknééé...tady někdo neumí česky a já to nejsem *13* *13* *13*
  • Zac

Je pěkný debil, si myslí že natoči pár filmu a je něco, tak to je na velkém omylu!!Jen si tu přčtu jeden článek a už vím že ho tu skoro nikdo nenávidííí!!!Protže je to rozmazlený fracek *15*
    • Re: Zac

saukudni a aj tak nic neviriesis tym ze tu nanho budes nadavat nema to viznama este jedna vec!!! nieje rozmaznany fracek to ty sa bodobas tomu frackovi a daj zacovi pokoj *16*

To ty jseš asi rozmazlená.Jak to můžeš vědět, když ho neznáš? Já být tebou tak radši držím hubu,ty krávo. *5*

ty si v žádném filmu nehrála jak to můžeš vědět.
      co kdybysi byla slavná ty a někdoby pomlouval tebe líbylo by se ti to,asi moc netak nepomlouvej jiné.
      a než něco jen tak napíšeš tak si napřed rozmisli jestliby se to líbylo tobě

No to jiste *3* *13* *15*

jak to asi můžeš vědět jakej je *7* ty víš hovno tak bych být tebou sklapla,stejně nikoho tvý dementní náyory nezajímají
  • Za něho zpíva někdo jinej

On nezpíva v High School musical kdyby jste si porovnaly jak on mluví doopravdy (na disney je to jak s ním dělají reportaž) *7* a jak zpíva je to uplně něco jineho!! Zpíva to za něho nakí jiní chlap tak co dělate? *7*Že zpíva božsky on jo? no to určite *13*
    • Re: Za něho zpíva někdo jinej

no nejsem jeho milovnice...byvala jsem..ted uz fakt ne....a musim rict....v hsm 1 spiva jen neco...neco zase zpiva nekdo jinej,ale ve dvojce uz to odzpival cele sam..tak nevim kdo to tady mele nejaky zvasty *13* *13* *13*
      • Re: Re: Za něho zpíva někdo jinej

Pardon..uz jsem se nakazila od nekoho a pisu zpiva se s..takz epardon...zpiva
  • zac

co je na nem zajimave?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit