Přejít na výpis diskuzí

Zayn Malik

OSOBNOST 28.10.2011 
654 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sorry, ale na tý profilovce fakt čumí jak blbec do stropu. Kouká snad po nějaký ženský, kterou by mohl sbalit?! *1* Trapné Zayne.
    • Ty jsi trapná! *3*
      • Bla, bla, bla... *6*
  • Antyna1229
    *14*
  • love007
    Občas si poslechnu D1, jen proto, že se mi Zayn líbí *5*
    • Mě se taky Zayn líbí, ale problém je v tom, že 1D opravdu neumí zpívat!
  • Bože to nepochopim, když ho nemáte rádi co sem lezete???
    Jestli si myslíte, že pomluvami Directioners odradíte tak se vám v hlavě něco porouchalo. A navíc je to trapné!!
    *5*
  • love007
    Je boží *14*
  • zayn je rostomilí a bila jsem v londý ně a potkala jsem one direction a všich ni midali pusu na pusu herry líbá úžasně, a zejn wow *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Proboha a koho že si tam bila?
  • On je prostě skvělej :) Miluju ho nejvíc z 1D <3
    • Já taky :) Je bezva :D
    • ..
  • Mám ráda Zayna pro to, jaký je. Nejsem rasistka, protože se to ti lidé, kteří jsou jiného náboženství, mají jinou pleť, jiné zájmy.. nezaslouží.. tihhle lidi, kteří ty druhé posuzují, jsou strašní sobci. Zayna byste měli poznat, a ne ho ihned nenávidět, jen pro to, že je jiný. Každý je jiný .. nikdo nemusí být podle toho, jak on chce. On je sám sebou!! do.rdele, lidi .. pochopte to!!! on se kvůli haterům nezmění !! on má skoro 20 milionů fanoušků!! a vy? hateři? ani jednoho! je mi to tak moc líto, že ho nemáte rádi... !!! :((
    • Podivej se to stim náboženstvím on je muslim a kdyby si jednou otevřela ty pitomí novinky nebo idnes tak by sis tam mohla přečíst žé islamisté na severu nigerie unesli studentky nebo 11. září to udělal kdo nuže jestli chceš chodit v burce budiž
  • Ahoj Directioners.Dneska naši chlapci v Kolumbii odstartují svoje celosvětové turné Where We Are.....
  • Ty vole náboženství muslimské milí zlatí tomu se říká islám. A co se týče té zakrslé
    buzny tak ta by neměla vůbec zpívat.Jó Landa to je alespoň hudba.
    • Daniel Landa hahahahahahaahah tomu rikaj hudba jenom debilo**a to ses sdrejmne ti a neurazej one direction buzno oni aspon neco dokazali a ti neeeee kdybi ti oni rekli buzno tak bi si se sel vypalakt mamince na raminko tak je nech buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzno
    • Pepo, heleď, jelikož máš svůj názor, tak ho měj .. ale nepiš ho sem, páč si nikdo tvého názoru nevšímá .. ty říkáš něco o Zaynovi, já zas o Landovi .. heleď .. fajne .. neměj si ho rád, nikdo ti ho nevnucuje .. ale pamatuj, že se o tvůj názor nikdo nezajímá .. !!! on má přes 10 milionů fanoušků .. a ty? ani jednoho .. takže pomlč:* *3*
    • Radši si polib a Zaynovi dej pokoj!!! -_-
    • Ziall
      Když má muslimské náboženství, to hned neznamená, že se tím řídí -___-
      A nevim, proč by neměl zpívat, když je jeden z nejlepších zpěváku. A 1D je hudba. No, a já odhaduju, že ty seš asi tak 12-13ti letý fracek, kterej se cítí drsně, když 1D hejtuje. A jestli seš starší, tak se vzpamatuj, protože bys už měl z hejtování vyrůst. Víš, na haterství se pozná inteligence člověka.
    • hele ty Pepo ty seš ten zasranej
      skrček ty "BUZNO" a jestli Zayna tak nesnášíš tak sem NELEZ!!!!!! *16* *10* *6*
      • Holčičko co takhle trochu národní hrdosti měla bys poslouchat něco českýho/slovenskýho a ne tu muslimskou buznu
        • Si rasistycky zavistivec
        • Národnostní hrdost? A na co prosíme? Ty naše celebrity.. A vlastenec? Na nasi krásné z korumpovanou zemi? Ses jebnul ne? A jen pro info, ty si poslouchej toho landu a bud si vlastenec ale 1D jsou tak 40X slavnější než kdy bude Landa a ty nám rozhodne nebudeš říkat co máme poslouchat! A buzn si tak možná ty.
          • Na co být hrdý? Co třeba naši hokejisti nebo husité. A co se tíče té z korumpovanosti tak chápu že ti asi kamaráka co vidéla zprávy na nově řekla o něčem takovém. Ale kdyby ses o to zajímala tak bys věděla že míra zkorumpovanosti je tu průměrná. Takže až nám do Evropy vtrhne vlna arabů a ty budeš muset nosit burku a sloužit nějákýmu arabovy tak si nestěžuj . A jestli se ti to tu nelíbí tak o tom jenom nemluv a di do politiky ( jestli to tvůj primityvní mozeček pochopí).
            P.S. nemám nic proti cizincům v cizině, ale mám něco proti cizincům v Evropě.
        • muslimská buzna, která má na kontě víc, než kolik ty si za celej život vyžebráš....
        • Ziall
          JAK SI PŘIŠEL NA TO, ŽE JE B*ZNA?????????????????????? Promiň, ale jediný, kdo tady buzeruje, seš ty:))
        • Souhlasim s vama hoši. Ty holky jsou fakt hloupý.
          • Ziall
            to říká ten pravý

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit