-
Miluju Zayna *14* *14* *14*
Perrye mi ho vzala *16* *16* -
-
Tak tys mě opravdu rozesmála, brouku :D
Perrye ti ho vzala, jo? Na tomhle jsou dvě směšný věci:
Perrye. Tak OK, tohle dostalo na kolena i mou šestiletou sestřičku. Jmenuje se Perrie.
Neukradla ti ho. Oni za to nemůžou. Prostě se do sebe zamilovali a ty jim to jen nepřeješ, jelikož máš pocit ukřivdění, žiješ ve falešné představě, že je jen tvůj. Jenže v realitě žije v Británii a má nádhernou přítelkyni PERRIE. On o tobě neví, chápeš? Tak jako ví, že v ČR je hodně fanynek, ale neví zrovna o TOBĚ. Nezná tvé jméno, věk ani nic. To je další věc- věk. Kolik ti je? Devět, deset, že si nedokážeš říct: "Tak OK, Zayn je šťastný, tak já jsem taky." ? Kdybys mu doopravdy přála to nejlepší, máš Perrie z celého srdce ráda. Věř mi, Zaynovi patřilo mé srdce od začátku a když se zasnoubil s Perrie, myslela jsem, že asi umřu. Pak jsem si ale řekla, že když to tak Zayn chce, tak je to pro něj nejlepší. A já pro něj chci to nejlepší. proto mu to s Perrie tak moc přeju! Ať oba žijí blaze a dlouho spolu!
Sorry za slohovku, nikdo mě neposlouchá, tak se musím někde vyblbnout (;
Katie :P
-
-
perrie je hnusná doslova mučí zayna!!!!!Je čas ukázat kdo je tu chlap!! *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Kde si vzal/a že ho mučí....Perrie je fajn holka
-
-
Souhlas!!!
-
-
-
ZAYN *14* *14* *14*
*14* *14* *14* *14* -
JO
*16* *16* -
je děsně sexy!!! (já se ptám! proč?) :)
-
no hele je hezkej ale ty mrs.wesley no představ si že neumí česky ja to mam všechno na tabletu .
-
-
Ale vypadá jako kdyby uměl a nevychlubuj se!mě je jedno jestli to máš v tabletu nebo napsaný na hlavě.hlavně chci vědět to hlavní ty snobko nafoukaná
-
Jo*6*
-
-
no majo máš pravdu je to pěkná čupka a chudák zeyn chodit sní
-
-
Říkám že jsi nafoukaná*3**10*
-
Ty se nejdřív nauč psát jeho jméno, a pak o někom říkej že je čupka. *7*
-
*16* *16* *16* *10* proč je podle tebe čupka ?????????!!!!!!!!!
-
-
Zayn zayn zayn!!!!*14*lávuju ho!!
-
-
taky taky :) *14*
-
-
A umí zayn česky???
-
-
:D asi ne :DD *7* *1* *1* *15*