-
Konečně pěkná profilovka
-
-
Na tý profilovce čumí jak de*il!! Jako jasně je to hezkej kluk, ale moc zarostlej. To se mi nelíbí. Už 1D ani neposlouchám, to už musí být. *3*
-
-
nesnáším zayna
-
-
Tak sem nelez
-
Tqk sem nelez
-
Tak co sem lezeš kulísková
-
a komu to cpeš??
-
tak to seš blbá.
-
náhodou je hezkej. *1*
-
-
jo a hlavně nádherně zpívá!!
-
-
-
Ahoj holky.Nevím jestli to víte nebo nevíte ale kluci vytvořili noví parfém který se jmenuje 1D That Moment voní po zelených jablkách po fialkáca a po ovoci.Je to už jejich druhý parfén ten první se jnenoval 1D Our Moment a ten druhý se jmenuje 1D That Moment
-
-
My to víme, neboj se. Tedy, aspoň já to vím. Všichni to taky vědět nemusí, to není podmínkou.
-
-
JE STRAŠNĚ HEZKEJ *12* *8* *4* *3* *14* *15* *1* *5*
-
-
a nádherně zpívá
-
-
proč má tolik ne *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
I love zany *14* *14* *14* *14* I love Zayn
-
hlasujte http://www.evropa2.cz/cs/awards.shtml
-
Miluju Zayna ♥
-
Nikis to mas pravdu ale nikdo mu nema jak poradit a tak je to pro neho tezke jeste nevi co chce. Cloveka nepoznas ani za 13 let. Skoda je to zemu to perrie dela tezky protoze ona je jinak moc fajn ... tento nazor na perrie jsem usoudila az po dejme tomu 8 mesicu ... Bilo to taky prome tezke to uznat ale to musite pisoudit sami ..... muj nazor na Z: Zayn je inteligentni sexy ma prekrasne oci a jako tip se mi libi .. ... chci vam dat jednu radu do zivota cloveka nesud dokovat neznas a skoda je ze to Zaynovi nemuze nikdo rict..... tak cau detska :)
-
-
a na to si zas přišla kde????????????????????????????????????
-
Holka,taky ti dám takovou malou radu do život okay? Nauč se radši psát česky. A až se to naučíš tak tu dávej rady. *3* *3*
-
-
nechte toho já ho mám taky ráda a moc ale to mu nepřejete štěstí *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*