-
narozky(20)
vše nej pro zbyněčka od ilonky *14* *14* *1* -
vše nejlepší!!!
k narozeninám!!! *15* -
Jseš sladkej! ! ! !
Milujeme tě mooooooooooooooc *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
I love you so much!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Zbyňeček
*14* *14* *14* I love you so much!!!! *14* *14* *14* -
lala
Pardon chtěla bych se opravit ne všichni ho odsuzujou.Ale jsem ráda že je tu víc lidí kteří ho zbožňujou.Díky všem který mu poslaly hlasy a dostaly ho až jsem.Těm lidičkám jsem fakt vděčná.Zbyňku držím palce a těším se až tě uvidim na vlastní oči.Vím že to nebude dlouho trvat. *4* *14* -
Zbyňek
Zbyňeček nejnejnej prostě nejlepší!!! *4* *14* *14* *15* *3* *1* *8* -
CD
Milý Zbyňdo, tvoje CD je totálně odfláknuté a absolutně nezajímavé písničky. Není tam žádný radiový hit!! Kam na ně chodíš? Jako zpěvák jsi dobrý, tak se trochu lépe prezentuj. Máš vynikající fanklub, který tě dostal nahoru, dlužíš jim hodně a zatím moc nevracíš!! Přesto ti fandím jsi milej kluk. -
-
Re: CD
Ahoj, ahoj. Tvůj příspěvek je moc milej, třebaže ten začátek mě trochu zarazil :). Zbyněk o chybách prvního CD ví, proto chystá druhé, aby se je pokusil napravit. A co se týče toho vracení dluhů...nemáme pocit, že nám Zbynďa něco dluží. Je pravda že na některých úspěších máme částečnou zásluhu, ale nikdy to nejsme úplně jen my. Navíc Zbyněk nám splácí tím, jak se k nám chová a tím že nás bere na vědomí a je ochotný trávit s takovýma šílencema čas :D. Podporujeme ho s vědomím, že se může kdykoliv rozhodnout, že s kariérou skončí (podle toho, jak se tváří se na to ovšem nechystá). Nám nic vracet nemusí, protože i kdyby nakrásně jednou úplně zmizel, bude nám úplně stačit, když nám zazpívá nějakou odrhovačku u táboráku. Takže abych to shrnula, svým chováním a tím, že zůstal sám sebou, nám vrací víc než my mu dáváme. A co se týče těch písniček, věřím že když na to teď má dostatek času, bude mít výběr mnohonásobně lepší. Měj se krásně :) -
-
Re: Re: CD
přesně tak martí máš pravdů *3*
-
-
-
Aneta
ten drda je fakt kus.fakt ho žeru je takovej roztomilej:)
No na tý tytulní stránce se mi vůbec nelíbí je tam tak hnusnej fuj, ale teťko je fakt kus jak ho promněnili teťko vypadá moc hezky moc mu to sekne. -
Zbyněk
Zbyńd´a je hezkej a šokovnej stopro to vyhraje těšte se Vím to a věřím mu... *3* *3* *14* *14*