Přejít na výpis diskuzí

Zbyněk Drda

OSOBNOST 31.12.2006 
134 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zbynďa

Zbyndis vypadá jako fajn kluk! Krásně zpívá... Ale víc o něm říct nemůžu protože ho neznám osobně a vzhled není všechno,takže nemůžu soudit,ale hlas má krásnej!
  • ZBYNĚK JE PROSTĚ NEJLEPŠÍ

Zbyněk je super!!!!!!!!§ Napsala bych o něj moc věcí.........ale nemám čas!!! až příště,ale jinak je nejnejnejlepší *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *1* *1*
  • Už sem to věděla od začátku

hnedka jak ho v superstar ukázaly poprvé sem tušila že se dostane tak daleko a začla se mu fandit a dokonce jsem se i vsadila že se hodně daleko dostane!! *3* no prostě je skvělej a já sem ráda že vyhrál a nejen kvůli té sázce ale i kvůli toho že si to zasloužil on je perfektní a krásný *14*
  • pro všechny i pro zbyňka

zbyněk je opravdu talentovanej má krásnej hlas já sem mu posílala hlasy a sem moc ráda že to vyhrál zaslouží si to!chtěla bych vzkázat zbyňkovi jestli by mi mohl napsat jeho mail.predem dekuji mej se dobre zbynku *14* *14* *14* *8* *4* *14* *14* *14*
  • Zbyněček

Zbyněček se mi v HK podepisoval na bříško!!!A Roman mě krásně objal při focení!!!Mám je moc ráda oba dva...No většina kluků ze Superstar jsou dobrý *4* *14* *3* Klidně pište na mail!!
  • zakusel

Zbynek drda je kus chlapa jeho postava, oci, vlasy a hlas me vzdy privadeji do varu je natolik pekny ze kdyz zpiva privadi me k silenstvy a to nejsem holka *4*
  • Kdo to je?
  • Roztomiloučký:o)

Má super zájmy skoro stejný jako já.
    Jde na něm od prvního pohledu vidět, že je to sportovní typ.Ráda bych ho potkala někde v bazénu *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    Má hrozně úžasnou barvu hlasu to fakt jo *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    Jo taky se mi hrozně líbí na tý fotce na tytulní stránce
    *14* *14* *14* *14*
    tak ahoj čus Domča
  • Zbyněk

Zbynďa je ten nejlepší a nejhezčí kluk na světě *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* *8* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Zbyněk Drda

Je těžké soudit člověka, kterého jste nikdy neviděli a máte o něm informace pouze z médií, protže tyto informace bývají mnohdy značně zkreslené. Přesto musím říct, že mně se Zbyněk Drda taky moc líbil a to nejen vzhledově, což tady spousta děvčat uvádí jako prioritu, ale především svým opravdu ojedinělým zabarvením hlasu. Těším se na jeho CDéčko, na kterém už určitě pracuje a přeji mu hodně úspěchu v kariéře a pokud by zájem o jeho osobu časem opadl, tak bych mu chtěla vzkázat, ať si z toho nic nedělá, že i přesto bude (podle mého názoru) mít spoustu stálých fanoušků a já budu velice ráda jedním z nich. Zdraví a úspěch přeje Soňa z Ostravy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit