-
PROSBA
Dobrý deň pán Bakala,môžete sa prosím súrne ozvať na môj email.
Ďakujem.
S pozdravom pekného dňa.
Iveta. -
velika prosba
Dobry den vsem, nevim kam napsat tak to zkousim sem. Mohl by nekdo pujcit mamince? Budu tak stastna pokud ano. Verim,ze zazraky se deji. Pokud se najde osoba, ktera by mi mohla a chtela pujcit budu ji neskonale vdecna a vse vysvetlim.Radeji telefonicky po kontaktovani na e-mail.Dekuji predem vsem alespon za precteni az sem.
Krasny den vsem
c.u.2113197339/0800 -
Žádost
Dobrý den zřejmě jste na mě zapoměl připomínám se s žádostí o čtyři miliony korun na bydlení předem děkuji.Je možné mi byt zakoupit kolem Zvole u Prahy.Předem děkuji -
Investičn příležitosti
Obsahe textu vyjádřím rád v emailu. Jedná se o vyšší částky zajištěné a slušný úrok. Asi jako jedinný tu přeji hezký den. -
Zdenkovi Bakala-Výzva
Zdeněk Bakala-Výzva - Ukaž se!
Neprosím vícekráte...nechceš pomoct trošínku i získat draka,
spolehlivého,důsledného- co slíbím plním!Máš odvahu získat třeba pravou ruku!
Moc se učím stále,moc bit se zdravím ale podívej můj profil a pak rozhodni na Lidé!Nejsem škarohlíd,naopak žiji jen jednou.Vyležím chřipku -antibiotika a pak si mě vyzkoušej???Nemáš proti sobě slepici...takt ,slušnost,nechybí nikdy!
Vrátá *3* -
PROZBA O POMOC
Prosím někoho kdo pochopí i získá přátelství na život i na smrt.Jsem v PID-17let let se soudil o nemoc s povolání,nedal se vše Štrasbourg 2X i advokát ex ofo mě podvedl!Nyní se snažím o půjčku na chatku- 30 000,-kč-tím nájemné,plyn nebude se zvedat! Marně morálnost-zákony - stát nechce znát!Rvu se za všechny lidi všude-mě nešetří-já také né!Chci CNN-jeden případ u soudu! Teror -ze všech stran!Najde se i víc lidí s kterýma vše dáme dohromady!
Pozvu rád-voda,el je zde..zbytek zahrádka bude vše!Nevěřím,že nejsou lidé bez srdce!Montér v pr....
Vrátá *3* -
sdělení
dobrý den čet sem že jste dal těm idiotum ve vládě na jejich volední kampan 28 milionů, mohl byste mi říci k čemu??? myslíte že si nenakradli dost?
A co mě nechtěl byste mi také dát pár milionů? pro zdravotně postiženého člověka?
mělo by to daleko větší smysl než to dát zazobanejm politikum. nemyslíte'? kontakt na mne je kralsumavy125@seznam.cz -
Gauner
Velice by mně zajímalo,jak ten odpudivý a slizký gauner Bskala se dostal k tolika prachům.Stejně zdehne jako normální člověk,i ty jeho "milenky" se brzy na něj vykašlou.Vždyť jim jde jen a jen o prachy. Já být žena,tak i kdyby měl tento slizoun další miliardy,neopřela bych o něj ani kolo...!!!!Hnusí se mi typ tohoto ražení! *8* -
sdhakjfc
To, že se v dnešní době lidé dostávají do tak tížívých finančních situací je hodně smutný a špatný. Že Klokánek musí schánět sponzory je taky smutný. Nevim ani co k tomu napsat, protože kvůli nedostatku peněz se lidi dostávají až na dno. A pak akorát zůstávají malí sirotkové po rodičích, kteří neunesli představu, že ani sebe a svoje děti neumí uživit. A za to jiný lidi mají peněz, že neví co s nimi a staví si luxusní domy. To jsou ty rozdíly, které budou bohužel asi vždycky. Víc k tomu říct nemůžu, je to prostě hodně smutný. -
POMOC VE FINANČNÍ TÍSNI
Každý může dosáhnout stejného úspěchu jako pan Bakala. Pokud někdo chcete skutečně pomoci mohu Vám poradit. Rada bude sice zdarma (nechci za ni platit), ale bude to chtít závazek z Vaší strany. NENÍ TO PRO LENOCHY -
-
Ahoj,prosím o ukázání takové cesty v tomto státě,nejsem bez zkušeností i vzhledem k pokročilému věku ale slušnou cestu neznám!T:737724089
-
Re: POMOC VE FINANČNÍ TÍSNI
Ahojky-nabídni závazek i řešení! To,že umím moc i málo nemusím říkat ale zdraví mě dorazí a já opět jdu vpřed! Neknučím-hledám-tápu-učím cokoliv-nebojím prodávat magnetky pro dětské domovy 2.hodiny -když zdraví dovolí! A věřte umím!Tet´10 dní antibiotika a zas budu řádit!Rozhoduje ale trh a ten skolabuje!!!Všude!
Vrátá *4* -
Re: POMOC VE FINANČNÍ TÍSNI
ale jdi ty modrý brepto,taky patříš k němu? *16*
-