Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Bakala

OSOBNOST 14.11.2010 
165 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JA

Dobrý den p.Bakalo jmenuji se Marcela a jsem sama s dvěma dětmi ve velmi tíživé situaci.Bývalí manžel mi zanechal spoustu dluhu a na me se tet ze všech stran tlačí věřitele a ja už to nemůžu psichicky zvládnout..MOHL BY JSTE MI I S VAŠÍ PŘÍTELKYNÍ-MANŽELKOU PROSÍM POMOCI...OZVĚTE SE BUDU VÁM VELMI ZAVÁZÁNA DĚKUJI S POZDRAVEM MARCELA S DĚTMI
  • prosba

Dobrý den pane Bakala ,můžete se prosím ozvat na můj mail děkuji Katka
  • bydlení

Nevážený pane Bakalo,děkujem ti já moje žena a naše malé děti a dalších asi 150000 lidí že už nemáme kde bydlet.R.Z. Kladno
  • bydlení

Vážený pane Bakalo. V roce 2004 jsme byli jako nájemníci domu v Ostravě - Kunčičkách na ulici výhradní 474/3, informováni že nám byty budou do 5-ti let prodány za cenu 25.000,-Kč. V domě je osm bytů, což je celková cena 200.000,-Kč. V současné době jak sám víte je situace jiná. Jste ochoten prodat celý dům za 1.000.000,-Kč. Do bytů jsme jako nájemníci investovali spoustu peněz já sám osobně asi 350.000,-Kč. Jde mi o vyřešení vážní životní situace pro moji pětičlenou rodinu. Omlouvám se, že Vás tímto obtěžuji ale na "RPG" se o této věci se mnou nikdo nechce bavit. Rád bych vám nabídnul i osobní projednání této věci. Prosím Vás o odpověď. Lukáš Antonín. Přeji hezký den.
    • Re: bydlení

Proc chcete od nej byty zadarmo to nechapu, me taky nikdy nikdo zadarmo nic neda, a odkoupeni bytu za 25tis. to je jako mu donest za byt hrst drobnych
    • Re: bydlení

BAKALA LIDÍ NA VÁS PRDÍ
  • Velka prosba

Dobry den p.Bakalo,mozna o nebudete ani cist ale presto clovek musi zkusit vsechno.Jsem pracujici zena v automobilovem prumyslu,kde se projevila financni krize.vim ze je to drzost ale nemohl by jste me rodine financne vypomoc??jsme uolne na dne.vse vysvetlim,teda jestli se vubec budete obycejnou zenskou zabivat.mejte se.a dik.
    • Re: Velka prosba

Pane Bakalo, jsem na tom dobře, ale chci se mít ještě líp. Když mi dáte milión, slibuji, že ho neprojím, zainvestuji do NWR s finanční pákou 1:5 a až stoupne hodnota NWR zpět ze 160 na čtyřnásobek 640 Kč, vydělám po vrácení páky 16 mil. Kč, vrátím vám ten milión dvakrát a se zbylými 14 miliony s vámi budu dělat další obchody. Paní, co tady nahoře prosí pak dám půl melouna, ať máme oba klid. Tak komu dáte?
  • Práce

Pane Bakalo, vemte mě prosím do práce, budu pro Vás pracovat i zadarmo, jen prosím o ubytování a nějaké měsíční kapesné na jídlo. Jím skromně, stačí mi vločky, celozrnné chlebíčky, prosná kaše, jáhly, vojtěška. Děkuji Vám za odpověď a doufám že se z Vaší strany dočkám kladné odpovědi.
  • Zdeněk Bakala, ing.

Nemám ve zvyku psát na čety ap. Ale je mi trapně, když čtu ty závistivé a sprosté příspěvky. Pokud mi je známo, poan Bakala začal s ničím a sám se svojí pílí a jistě i s trochou štěstí vypracoval POroč mu tedy závidíte., naopak, mělo by se mu přát hodně úspěchů. Záívidět může pouze zakomplexopvaný jedinec. Každý má přece možnost. Může studovat, odjet do USA, může podnikat. Zkuste to a třeba dosáhnete více nežý tento úspěšný muž. Dr. Novotný
    • Re: Zdeněk Bakala, ing.

Já mu nezávidím, ani bych tolik peněz nechtěla. Ale jak je možné, že si postavil dům (snad spíše rezidenci) v chráněné oblasti? Asi si nejsme všichni rovni. *13*
      • Re: Re: Zdeněk Bakala, ing.

navic... udajde nestavi na zelene louce, ale provadi megarekonstrukci nejakeho nedostaveneho vojenskeho objektu...
        • Re: Re: Re: Zdeněk Bakala, ing.

aby ses nepodelal ty voe :-D *14* *1* *1* *1*
      • Re: Re: Zdeněk Bakala, ing.

Vazena damo, chranena oblast jest oblasti rozdelenou do zon 1,2,3. Zona jedna jest tou nejprisnejsi teda striktne se samoobnovujici krajinou. 2 je jakousi pozorovatelnou pro myslivce, turisty atd a 3 jest zona plna zivota a stavebnich pozemku. Zrejme jste si nevsimla ze dum pana Bakaly lezi v obci Modrava. Kdybyste nebyla zavistiva tak byste hanila vsechny obyvatele Sumavy, kteri zde ziji a tedy na Modrave predevsim.

Opravdu si myslíte, že každý nadaný student se může sebrat a jet studovat do např. USA?

Vážený pane, nezlobte se na mě, ale Váš argument je opravdu velmi slabý. Zřejmě jste si někde pouze přečetl oficiální životopis tohoto jedince. Na základě tohoto pak tvoříte nesmyslné závěry. A propos Bakala není inženýr. V systému českého školství dosáhl pouze maturity na textilní průmyslovce.
  • Klokánek - Janovice nad Úhlavou

Dobrý den pane Bakala, přála bych si, aby
    se tento příspěvek dostal Vám ke čtení a hodnocení. Obracím se na Vás jménem janovického Klokánku.Poslední reportáž proběhla v televizi v sobotu 8.11. zařízení
    je nové, potřebné,děti na otevření čekají,
    ale jelikož není zcela zaplacen, je situace
    nejistá a já nechci přijímat do Klokánku děti, které bych jako živý štít vystavovala
    sponzorům, aby nám pomohli a dali peníze aby měli děti co jíst. To se mi nelíbí.
    Jen bych Vás chtěla požádat o půjčku na toto zařízení,na základě smlouvy před právníkem, notářem. Jsme zodpovědní a spolehliví, vše bychom splatili. Jen bychom žádali o nízké úroky. Raději bych
    vše osobně, nebo přes nějakého Vašeho spolehlivého os. asitenta. Přeji krásný čas. Slávka
  • byty

Chtěla bych vzkázat Bakalovi, že je to pěknej čur*k a cipušk*n, který si sám pro sebe hrabe na písečku a na ostatní nájemníky ,držgrešle jedna, nemyslí. Lže a vydělává jen pro sebe, ale že nájemníci RPG by chtěli bydlet ve svém a útulném, tak to ho nezajímá kok*ta.
    Doufám, že si to přečte
  • byty

Chtěla bych vzkázat Bakalovi, že je to pěknej čur*k a cipušk*n, který si sám pro sebe hrabe na písečku a na ostatní nájemníky ,držgrešle jedna, nemyslí. Lže a vydělává jen pro sebe, ale že nájemníci by chtěli bydlet ve svém a útulném, tak to ho nezajímá kok*ta.
    Doufám, že si to přečte
    • Re: byty

kdyz uz tu hezky nadavas tak do pici copak chcete vsechno zadarmo ? ja za byt zaplatil 4 miliony a nadavam ????? me osobne by bylo jedno jestli najemnici plati uz najem dvacet let....to ze nekdo neco rekne neznamena vzdy dodrzet....proste zmenil rozhodnuti do pice uz kurva :-d se z vas tady podelam do kresla....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit