-
Ahoj,prosím o ukázání takové cesty v tomto státě,nejsem bez zkušeností i vzhledem k pokročilému věku ale slušnou cestu neznám!T:737724089
-
Nezávidim Vám peníze,ale v těch Vaších neoteplených bytech v Karviné-Ráji je i přes intezivní topení jen 18°C.Ty lidi platí dost vysoký nájem a žijou jak bezdomovci.Jednou ta éra ale pro Vás skončí.Nájemník
-
scháním investora
Dobrý den,hledám touto cestou investora,který by zainvestoval můj začátek podnikání.Dle dohody se můžeme domluvit.
V případě vážného zájmu mě kontaktujtena E-mail: B.M.drevostavby@seznam.cz -
poskytnutí investice pro podnikání
Dobrý večer! Neustále sháním investora pro pokrytí náklady k podnikatelském projektům, které jsou i vysoce výnosný. V současné jsem nikoho nesehnal a tak bych potřeboval pokrýt náklady pro projekt cca 2.500.000,kč. Pokud by se naskytl větší obnos. Tak jsem schopnej investice i rychleji znásobyt. Pokud budete mít zájem investovat do mojich projektů. Ozvěte se mi prosím na telefoní číslo a to +420 732 569 708 a nebo na meil a to: CZECHOGLOBAL@seznam.cz. Mluvím pouze česky a jinak jsem ochotnej zaslat zhotovenej projekt na meil. Předem Vám moc děkuje za pochopení ředitel firmy OSVČ - CZECHOGLOBAL Ivan Lehota -
klídek
lidičky nevím proč ztrácíte čas a rozčilujete se tady, eště si přiženete vředy. Vždyt ten p. bakala určitě vůbec nečte názory a problémy svého rozhořčeného poddaného lidu! Má nás VŠECHNY jak se lidově říká v dupě!!! Hlavně že On a jeho miliardy se maji fajn tak co by se staral o jiné?... *5* *5* *1* -
Prosba
Dobrý den pane Bakalo,nezlobte se že se Vám odvažuji napsat,ale mohl by jste se mi ozvat na můj email?Mnohokrát děkuji -
Krasný den
Přeji krásný a úspěšný den a pokud to bude z Vaší strany jen trošku možné, prosila bych Vás o zavolání na telefon 722629905.Děkuji - s přáním krásných Vánoc! -
Otázka
Mám otázku,jestli panu Bakalovi se dá napsat pouze přes vás nebo je nějaká přímější možnost.Děkuji MK -
Prosba
Dobrý den
Neznámý človíček z Prahy by od vás potřeboval pomoc třeba i radou .
Nevím jestli takovéto věci se dostanou k vám nebo jestli to přečte někdo z vašeho týmu ale jsem jeden z dělníků z Modravy -
Bakalo bacha
Bakalo bacha!
Jednou zkončí éra Paroubků.Zaorálků atd. A pak už nikdo nebude držet nad Tebou ochrannou ruku!Na každou svini se vaří voda jak na ně tak i na Tebe a uvědom si,že ač máš jakkoli rychlé auto nebo třeba i soukromý tryskáč,tak kulka je rychlejší.dobře si to zapamatuj!Bohatnout na chudácích se nevyplácí *16* -
PROSBA
Dobrý deň pán Bakala,môžete sa prosím súrne ozvať na môj email.
Ďakujem.
S pozdravom pekného dňa.
Iveta. -
velika prosba
Dobry den vsem, nevim kam napsat tak to zkousim sem. Mohl by nekdo pujcit mamince? Budu tak stastna pokud ano. Verim,ze zazraky se deji. Pokud se najde osoba, ktera by mi mohla a chtela pujcit budu ji neskonale vdecna a vse vysvetlim.Radeji telefonicky po kontaktovani na e-mail.Dekuji predem vsem alespon za precteni az sem.
Krasny den vsem
c.u.2113197339/0800 -
Žádost
Dobrý den zřejmě jste na mě zapoměl připomínám se s žádostí o čtyři miliony korun na bydlení předem děkuji.Je možné mi byt zakoupit kolem Zvole u Prahy.Předem děkuji -
Re: Když jste člověk s velkým srdcem.
Dobře pane Trnko, budu o tom přemýšlet. -
Investičn příležitosti
Obsahe textu vyjádřím rád v emailu. Jedná se o vyšší částky zajištěné a slušný úrok. Asi jako jedinný tu přeji hezký den. -
Re: bakala
Tak tohle a účetní...to mě raději opatruj bože!
Na tebe vystrčet pr...by bylo fakt málo!
Vrátá *16* -
Re: Re: POMOC
Jsi bezva pro Lenku.
Díky za tebe.
Vrátá
*5* jen pro zábavu! -
Zdenkovi Bakala-Výzva
Zdeněk Bakala-Výzva - Ukaž se!
Neprosím vícekráte...nechceš pomoct trošínku i získat draka,
spolehlivého,důsledného- co slíbím plním!Máš odvahu získat třeba pravou ruku!
Moc se učím stále,moc bit se zdravím ale podívej můj profil a pak rozhodni na Lidé!Nejsem škarohlíd,naopak žiji jen jednou.Vyležím chřipku -antibiotika a pak si mě vyzkoušej???Nemáš proti sobě slepici...takt ,slušnost,nechybí nikdy!
Vrátá *3* -
Re: POMOC
Ahojky holka.Mám dceru co po vyučení jde na nástavbu.Dělám cokoliv!Ferda mravenec doslova ve všem.Antibiotika doberu a bude rachot zas!Jsem na lidech,jméno,mail máš!Peru se i v konkurzech-Prima- 1.mám ,talentáky na baviče čekám odpověd´...rošták i když poničen co se nedá!Přeji jedno..koukej se kolem sebe..mám tolik berliček života...i vítr,kapky deště,květ luční ve váze,pohlazení psa když né tebe...směješ se...už...bezva..jsem tady.
Vrátá *3* -
Re: POMOC VE FINANČNÍ TÍSNI
Ahojky-nabídni závazek i řešení! To,že umím moc i málo nemusím říkat ale zdraví mě dorazí a já opět jdu vpřed! Neknučím-hledám-tápu-učím cokoliv-nebojím prodávat magnetky pro dětské domovy 2.hodiny -když zdraví dovolí! A věřte umím!Tet´10 dní antibiotika a zas budu řádit!Rozhoduje ale trh a ten skolabuje!!!Všude!
Vrátá *4*