Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Bakala

OSOBNOST 14.11.2010 
165 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PROZBA O POMOC

Prosím někoho kdo pochopí i získá přátelství na život i na smrt.Jsem v PID-17let let se soudil o nemoc s povolání,nedal se vše Štrasbourg 2X i advokát ex ofo mě podvedl!Nyní se snažím o půjčku na chatku- 30 000,-kč-tím nájemné,plyn nebude se zvedat! Marně morálnost-zákony - stát nechce znát!Rvu se za všechny lidi všude-mě nešetří-já také né!Chci CNN-jeden případ u soudu! Teror -ze všech stran!Najde se i víc lidí s kterýma vše dáme dohromady!
    Pozvu rád-voda,el je zde..zbytek zahrádka bude vše!Nevěřím,že nejsou lidé bez srdce!Montér v pr....

Vrátá *3*
  • sdělení

dobrý den čet sem že jste dal těm idiotum ve vládě na jejich volední kampan 28 milionů, mohl byste mi říci k čemu??? myslíte že si nenakradli dost?
    A co mě nechtěl byste mi také dát pár milionů? pro zdravotně postiženého člověka?
    mělo by to daleko větší smysl než to dát zazobanejm politikum. nemyslíte'? kontakt na mne je kralsumavy125@seznam.cz
  • Re: K smíchu

Pana Bakalu si spojte se soudruhem Otavou a Kolačkem aprivatizací OKD .SOUDRUH Klaus a Soudruh Zeman darovali OKD a tisíce podniku to co bylo bohatsvím SM kraje rozdali soudruzi soudruhům jako ze svého. Kdo toto nechápe je tupec.
  • Re: POMOC VE FINANČNÍ TÍSNI

ale jdi ty modrý brepto,taky patříš k němu? *16*
  • Gauner

Velice by mně zajímalo,jak ten odpudivý a slizký gauner Bskala se dostal k tolika prachům.Stejně zdehne jako normální člověk,i ty jeho "milenky" se brzy na něj vykašlou.Vždyť jim jde jen a jen o prachy. Já být žena,tak i kdyby měl tento slizoun další miliardy,neopřela bych o něj ani kolo...!!!!Hnusí se mi typ tohoto ražení! *8*
  • Re: Re: Re: Poslední rada...

Dnes tj. 17.4.2010 je cena 285Kč. Investice půl miliónu korun českých se zhodnotila o 1.761.904Kč. Před dvěma dny vystoupalo NWR k hodnotě 310Kč což je výsledek rostoucích cen uhlí a skvěle uzavřený kontrakt na prodej čtyř pětin (cca. 4.4mil tun) koksovatelného uhlí za cca. 163EUR za jednu tunu (mimochodem to je o 87% více než v minulém roce). Proto se dá očekávat čistý zisk společnosti na hodnotě mezi 5-8miliardami Kč (oproti ztrátě za min. rok 1,6miliardy Kč) - to znamená jen jedno - letos dividendy nečekejme - ale příští rok se můžeme těšit, že si za dividendy koupíme další akcie a jejich počet se bude rozrůstat.
  • sdhakjfc

To, že se v dnešní době lidé dostávají do tak tížívých finančních situací je hodně smutný a špatný. Že Klokánek musí schánět sponzory je taky smutný. Nevim ani co k tomu napsat, protože kvůli nedostatku peněz se lidi dostávají až na dno. A pak akorát zůstávají malí sirotkové po rodičích, kteří neunesli představu, že ani sebe a svoje děti neumí uživit. A za to jiný lidi mají peněz, že neví co s nimi a staví si luxusní domy. To jsou ty rozdíly, které budou bohužel asi vždycky. Víc k tomu říct nemůžu, je to prostě hodně smutný.

Amerika je země neomezených příležitostí. To jen pro ty, kteří vyrostli v komunistickém marasmu, je nepochopitelné takové zbohatnutí.Ale chce to vědět jak na to, hodně pracovat a mít taky troch štěstí.

Amerika je země neomezených možností jak z ničeho nahrabat milióny. Taky se jim to nevyplatilo, kdy se jen prodává a kšeftuje a nic se pomalu nevyrábí tak časem musí ekonomika padnout na hubu. Porovnejte si USA a Čínu.
  • Re: Re: Re: Hledám sponzora

hehe konecne prvni komentar co se mi zamlouva:) good work
  • Re: E-mail

looooooooooooool zkus bakala@seznam.cz :-D
  • Re: byty

kdyz uz tu hezky nadavas tak do pici copak chcete vsechno zadarmo ? ja za byt zaplatil 4 miliony a nadavam ????? me osobne by bylo jedno jestli najemnici plati uz najem dvacet let....to ze nekdo neco rekne neznamena vzdy dodrzet....proste zmenil rozhodnuti do pice uz kurva :-d se z vas tady podelam do kresla....
  • Re: Re: Re: Zdeněk Bakala, ing.

aby ses nepodelal ty voe :-D *14* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Poslední rada...

pánové, vy přijdete do dějin jako já :)
  • Re: hledám

a to jako myslis ze investora najdes tady ?:-D jehehe:) myslis ze kdyz nekde pisou o bohatym cloveku tak treba onen bhaty clovek se ti sam ozve ?:-D
  • POMOC VE FINANČNÍ TÍSNI

Každý může dosáhnout stejného úspěchu jako pan Bakala. Pokud někdo chcete skutečně pomoci mohu Vám poradit. Rada bude sice zdarma (nechci za ni platit), ale bude to chtít závazek z Vaší strany. NENÍ TO PRO LENOCHY
  • Re: POMOC

Ahoj ženo Leni :-),, to jsi nemohla něco říci. Ted mi mají přijit penize, tak bych Ti mohl pujcit cca 5000 Kč,, bezurocne.. Na nic.. Jen si nepujcuj dalsi pujcku. A ozvi se Jarda z Bynova ze 333, pridal jsem Te na FB do pratel
  • Dům u Prahy

Prosíme pomozte už nevíme jak dál i proto nabízíme rozestavěný dům 5+1 před dokončením u Prahy-Říčany vhodný k bydlení i podnikání. Výborná dopravní dostupnost a klidná lokalita. Nestačíme už dál splácet hypotéku. Děkujeme a přejeme hezký den Danny a Míša.
  • Re: bydlení

Proc chcete od nej byty zadarmo to nechapu, me taky nikdy nikdo zadarmo nic neda, a odkoupeni bytu za 25tis. to je jako mu donest za byt hrst drobnych
  • jen tak do lesa

jen jsem vam chtel upresnit ze plno lidi je velice nasranych na vas ktery jen slibuje hory doly zveda najemne nic z bytama nedela ,vsechny byty OKD jsi hornici omakaly vlastnima rukama plno horniku tam nechalo sve zdravi i zivoty v tech bytech dnes bydli i jejich zeny dnes uz vdovy a a na ty najmy nemaj,dnes uz jse to krati i vam je to jen otazka casu jeden z tech lidi to nevydrzi a zabije vas protoze uz nebude mit co ztratit tohle je moje verze jaka bude vase budoucnost pokud jse nic nezmeni preji vam pekny sbytek dne bob

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší