-
jste machr
Jste mejlepší komik jakýho znám. PS:prosím o zaslání vaší fotografie s aotogramem. Nemocnice 2 je boží. -
Skin
to je mi novina -
Mail
ahoj všichni, nevíte někdo mailovku na Zdeňka? -
Policejní akademie
Nevíte někdo odkud se dá stahnout policejní akademie od Zdenka Izera? Mě se to moc líbí?! -
tvoje veliká obdivovatelka
Ahoj Zdenku,byla jsem na tvém vystoupení v Kamenici 8.11 2005.Moc se mi to líbilo a těším se na další tvoje představení!!!Jsi moc dobý a přeji ti hodně úspěchů.Můžeš mi poslat svojí fotografii s podpisem?Gabina Krupičková Kamenný Ujezdec 98 Kamenný Přívoz 25282 -
Vazny byt dokaze
Vazny byt dokaze:) Treba je to jeden z tech ,kteri nenapadne bojuji proti komunistum...Aspon jsem to vycitil z Izersky Padesatky -
Halleluja
Fando, nemůžeš mě poslat seznam toho co kdy natočil, já ho nikde nemůžu sehnat... Děkuji -
Mám všechno co kdy namluvil a myslim že je nejlepší komik kterého
-
Prouza...neserte mi !!
Zdenda Izerů je skvělej...teď jsem si pořídil Nemocnici na kraji vesnice a řval jsem smíchy...nejlepší je "plzeňááááák". Trochu jsem se naučil imitovat hlas Luďka Soboty a dá se s tím dobře občas pobavit okolí ale umět to co umí Zdenda by bylo supr. Zdendo...jen tak dál...tvoř...vymýšlej...nahrávej CD...takovej humor se nikdy neztratí...zdraví Pavel Nos, Duchcov =) -
I LOVE YOU Zdeněk
Zdeněk je bombastickej a sladkej.Škoda,že je ženatej!!!