-
pochvala
Ahoj vážený pane Izere.Konečně baba vypadla do obchodu,a já Vám mohu napsat pár pochvalných řádků.Vaše pořady jsou vynikající a velmi zábavné.Někdy bych Vás mohl ivspirovat i já in.Jardíček z Roudnice nad Labem. -
umiš fakt pobavit
-
Nazdar chci jen neco rict na to co sem zaslechla v jedny ukazce od kamarada ze skinheady nazyvas rasistama ale to neni pravda skinheadi nikdy nebyli rasisti a nikdy nervali bilej narod. to chtej boneheadi a myslim ze kdyz tohle chces rozhlasovat tak si nejdriv zjisti fakta. necemu se da zasmat ale tohle me silene pobourilo. nenecham urazet skinheady *16*
-
pozdrav
Muj bratr petr je vás fanousek -
Zdeňku kontaktuj mě!
Chápu, že máš spoustu práce, ale doufám, že čteš příspěvky tvých fanoušků. Ozvi se mi ty "karlínskej holobrátku", nebo na tebe pošlu Bicka a Mištu. Čauky spolužačka ze školky a základky. -
kontaktuj mě
Čauky, zjistila jsem, že se pohybuješ pár metrů od mého bydliště, nemám na tebe kontakt. Můj syn by tě rád poznal. Tvoje spolužačka ze školky i ze základky. -
pochvala
Shlédl jsem dnešní pořad pípšoubazar a moc dobře jsem se bavil. Líbí se mi tenhle humor, možná i proto, že jsem stejná věková kategorie, ale klobouk dolů. Chybí tady víc tak dobrých bavičů! -
zdenda
nazdar bazar scháním číslo naa zdeňka nemáte ho někdo?????????a nevíte kdy bude mít už tu www stránku?????,děkuji nazhledanou -
Nejlepší bavič
Jen blbni -
Nazdárek Bazárek.Jen bych chtěl vyjádřit velikou úctu k mistru všech mistrů tím mám na mysli tebe Zdenku Izere..!!! Akorát by mě zajmalo kam na ty voje hesla pořád chodíš.....??? Tak Čus Bus