-
motorkář
Zdravim,a přeji Vám i Všem to nej do nového roku 2009.Jako motorkář si vzpomínám na scénku,která mě tenkrát uplně odbourala:s nějakou babou,Izer v kůži a že nechal koule na svodidlech.Sou to sice léta zpátky,ale nedá se to někde sehnat? *14* -
Re: Prosím
PŘEDCHOZÍ ZPRÁVU IGNOROVAT!!!!
Nazdar bazar,Zdeňku jsem tvůj fanoušek a já pořád dokola koukám na tvoje videa.Prostě takovej humor co děláš tu prostě v ČR chybí.Byl bych asi vyskočil z kůže kdyby jsi se objevil v televizi znova,protože jsem se na tebe dycky koukal a smál se až si sousedi stěžovali.Pokud bys mohl mohl bys zaslat fotku s podpisem?Tady máš adresu:Martin Juriček Lidická 950 Vlašim 258 01 jo a ještě něco:Jen Blbni *1* -
Prosím
Nazdar bazar,Zdeňku si muj fanoušek a já pořád dokola koukám na tvoje videa.Prostě takovej humor co děláš tu prostě v ČR chybí.Byl bych asi vyskočil z kůže kdyby jsi se objevil v televizi znova,protože jsem se na tebe dycky koukal a smál se až si sousedi stěžovali.Pokud bys mohl mohl bys zaslat fotku s podpisem?Tady máš adresu:Martin Juriček Lidická 950 Vlašim 258 01 jo a ještě něco:Jen Blbni -
odkaz
kdyby už to na tech strankach nebylo tak napiste na icq 207130822, mam odtud všechno *3* *1* -
odkaz
http://www.mp3hits.cz/kaiser-labus- simek-izer-wimmer-pitkin-kopice-cz- humoru-t17136.html *16* -
dotaz
ahoj mam dotaz zda by nešlo sehnat 3 dily ve dne zataženo v noci roztaženo mam je jen na kazete rad bych je měl na CD díky -
Re: Re: Zdenek IZER - No1 !!!!
ahoj zdravym všechny nehohl by mi někdo poslat policejni akademii mockrat děkuji prosim na icq 358283133 *3* *5* -
Pls
Cau,cau,nemohli byste my nikdo poslat mestskou policejni akademii?? dekuju moc,icq je 316 935 793 *4* diky -
čus, prosimtě, mohl(a) bys mi poslat od něj policejní akademii (3 a vejš, esli ňáký ještě sou) a městskou policejní akademii (všecny díly) ? Diky moooc
e-mail: Elias.Filip@seznam.cz -
Čauky chlape
Čauky chlape,až zase pojedeš do Rokytnice nad Jizerou,tak se u mě zastav.koukni na můj webík.www.restauracevzeleny.ic.cz Fakt se zastav,pokecáme,dáme pandu,něco vykoumáme.slíbil jsi mi to.Říkají mi Dejdar,ale to víííííšššš.Měj se a pošli emila.Držím ti prsty,čééčéé.Dejdar. -
Prosím pěkně, stačilo by mně " Ve dne zataženo, v noci roztaženo " bylo to o plitické situaci po revoluci, oddělení Slovenska a opět stmelení obou rebublik. Rád to zaplatím. Jednalo se o tři komlexy. Buď tak hodný(á) ozvi se i v negativním případě. Stačilo by mi zvukové CD ale i magnetofonová páska. Díky Mirek Žďárský -
Re: vystoupení
Pravidelná pražská vystoupení Zdeňka Izera probíhají v Městské knihovně - http://www.kulturniportal.cz/porad. php?id=151. Teď aktuálně nejbližší 25.4., další bude asi až na podzim. -
fan club
Fan stránky Zdeňka Izera!
http://www.izer.estranky.cz /
*3* -
Re: Zdenek IZER - No1 !!!!
Čus,kdyby jsi nahodou neměl všechny cd izera tak bych ti mohl snad poslat po icq nejaky jeho veci -
Re: Zdenek IZER - No1 !!!!
Čus,kdyby jsi nahodou neměl všechny cd izera tak bych ti mohl snad poslat po icq nejaky jeho veci -
vystoupení
Ahoj, nevíte náhodou někdo, kde se dá sehnat plán vystoupení Zdeňka Izera, předem moc děkuji. *4* *4* -
Seznam vystoupení..........atd.
Ahoj lidičky a Zdendo!!!Prosím neporadí mi někdo na jakých www bych našla seznam vystoupení a pak nějaký kontakt na nějakou agenturu co pořádá vystoupení, chtěli bychom Zdeňka na maturáku. Předem dík za odpověďi.werča *3* *5* *15* -
fenomen *1*
-
obdiv
si fakt ten nejlepsi vtipkar pod sluncem,bez tvych poradu bych byl uplne v ....... *4* *4* *4* *4* *4* -
Scénky
Nevíte kde se na netu dá stáhnout nebo podívat na scénky se Zdeňkem Izerem? (krome Youtube, tam uz jsem vse videl. Dik *3*