Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Izer

OSOBNOST 31.12.2006 
111 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jen blbni

Prima přesunula Zdenka na 23,45 hod.Komu vadí jeho humor?Má Prima za to,že připitomělé seriály pro 70ti leté babičky jí udrží sledovanost?Pracuji ve službách a již delší čas sleduji u veřejnosti klesající zájem o vysílání Primy.Teď tomu dala korunu.Pokud má za to,že nepotřebuje baviče,tak se opravdu plete.Stokrát omletý film "Statečné srdce" ji diváky nepřitahne.
  • klasik

jo zdenda je proste super chlap.kdyz byl u nas naposled tak sem se snim dal do reci a je to uplne normalni clovek.a jeho humor je proste super jako je on sam a doufam ze nas bude dlouho bavit.on i kyz mluvi vazne tak se musi clovek smat.jen tak dal *3*
  • Ahoj, nevite nahodou nekdo, kde sehnat plan vystoupeni Zdenka Izera v CR, moc by mne to pomohlo. Diky
  • DNES VAS BAVI HOLOHLAVI

Nazdar Zdendo a Petre, vcera (30.10.06) jsem se na Vas byl mrknout v Teplicich. Slzy mi tekly i po zadech, bylo to SUPER. Jedine co chybelo byla postava Fantomase, Zdendo pohyby nejsou tezky na nauceni a hlasove na to urcite mas. Dalsi vec, kterou by bylo treba dopilovat byla choreografie Kajy Gotta, pripadalo mi to spis jako z voleje. Zbyndo mikrofon treba vic naklapet a leva ruka vic v pohybu, od tela a k telu + vic vytacet zapesti smerem ven. Kluci mejte se fine a pokracujte ve Vasi praci. :) Zdravi ZIKI
  • Zdenek IZER - No1 !!!!

Je to super komik, skutočne, lepšieho nepoznám, len mám jediný problém, neviem nikde zistiť, kde sa dajú objednať jeho CD, alebo DVD. Hlavne staršie veci ako : Ve dne zataženo, v noci roztaženo 1, 2 (obě 1992) a 3 (1993) Policejní akademie 3, 4 a 5 (vše 1993) Hospoda u Nemravy 1 a 2 (1993) Velmi nemravné vtipy (1994) Bezva parta aneb Maňas ve fabrice (1995) Bezva parta 2 aneb Maňas a revoluce (1995) 7 dní, čili tejden (1997) Humory z Lán (1997) Městská policejní akademie (1998) Posloucháte studio Izerka (1999) Maňas fór ministr aneb Mněská policejní akademie 2 (2000) Divoké policejní sny aneb Poslední policejní akademie (2002) Nemocnice na kraji vesnice 1 (2003) Nemocnice na kraji vesnice 2 (2005) Co týden dal 1, 2 a 3 Zavolej mi do ředitelny Ak by niekto vedel, kde sa dajú objednať, budem veľmi vďačný.
  • best

je to nejlepší komik co znám fakt že jo dal bych cokoliv za jeho kontakt *1* *1* *3*
  • si super

ydenek je najlepsi yabavac aj tu na slovensku.skoda ze tu nechodi casto.slovensko nema takeho soumena ako je on *1*
  • JSI NEJLEPŠÍ

IZER JE NEJLEPŠÍ, CHCI HO *5*
  • izer

nevite někdo co všechno izer vidal od cd po vhs a dvd?
  • dotaz

hezký den, kdy a kde bude bude pan Izer vystupovat? Poskytne mi někdo tuto informaci, nemohu se dopátrat žádného termínu, děkuji předem, ráda se bavím jeho humorem. Tímto děkuji
  • Přes den zataženo

Ahoj, poradíte někdo, kde bych mohl sehnat nahrávky Přes den zataženo v noci roztaženo? Díky. Milan
  • Bejkarna

Znáš tenhle Zdendo Jak si čert přijde pro starýho Bushe Milosoviče a Husáka přijde pro Bushe a brrr vemu si te do pekla ne prosim neber si me no tak dobre a co mi dáš tak po chvíli smlouvání mu dá Whisky ačert zmizí po chvíly přijde pro Milošoviče a to samý brrr a zase tak mu dá vodku a cert zmizí a nakonec si prijde na zasedáni vsech statů světa v Praze pro Husáka a Husáka a zase brrr a Husák napíše papír a dá ho čertovy a čert zmizí a vydí to ti ostatní prezidenti a ptaj se ho ty vole cos mu dal ze tak rychle zmizel no nic přihlášku do KSČ *5*
  • Nazdar bazar

Nemá nekdo číslo nebo e-mail na Izera????? Rád bych mu poslal pár nápadů do Jen blbni!
  • Dotaz

Jsem posluchač pana Izera ale nemám všechny jeho díla. Najde se někde seznam co kdy natočil a kde se dá sehnat . Rád bych si vše doplnil a neměl mezery ve vzdělání. Kopírovat CD nerad dělám, taky Zdeněk musí z něčeho žít. Dík Bur
  • Záhada

Tak to jsem teda ještě nesáňkoval, najednou jsou všichni spolužáci a spolužačky. *7*
  • Mistr mezi mistry

Jo ještě abych dodal doufám že taky Zdenku dorazíš do K Varů moc se na to těšim s tebou je fakt P....l k popukání takže Nazdar Bazar a čus bus doufám že brzo dorazíš *3*
  • BOrec borec a ještě jednou borec

Zdeněk Izer je nejlepší komik, kterýho sem kdy viděl kam se na něj hrabou ruzný celebrity ....prostě na jeho humor nikdo nemá . *3* *15*
  • Nápady

Zdenku zašli mi tvůj email pošlu ti nějaké dobré nápady !!
  • Reklama na Mountfield

Docela se mě líbí reklama na sekačky a různé haraburdí z Mountfieldu, i když já bych si osobně nic předraženýho od nich nekoupil (někdo ty Kadelakíííí zaplatit musí). Ale je dobrý, žé si pan Izer konečně dělá srandu z Čížků. Co si pamatuju, v televizi se vždy dělala se sranda z Moraváků, z teploušů, z farářů, z venkovanů, ale na Pražáky si nikdo nikdy netroufl. Docela by byla zajímavá nějaká scénka v pořadu Z. Izera, kde by přišel jako pražskej Pepík v károvaným obleku a dělal si srandu z našich pražských spoluobčanů.
  • Obdiv a zklamání

Zdravím pana Izera! Jsem léta Váš obdivovatel a posluchač, dokonce jsem jím byl i v dobách, kdy Vám nebylo přáno. Kdybyste přišel o práci, jak se dočítám na Inetu, mrzelo by mne to, ale přesto přišlo zklamání. Na představení 2. února letošního roku jste oproti Vašemu standardu moc zpíval, málo bavil krásnými vtipy, přeháněl to s vulgarizmy a obdařil nás jedinou scénkou "novináře Černého", která byla dlouhá, trapná a bez pointy. Nebýt povedené imitace bývalého prezidenta, byla by celá pod úroveň. Docela jste se svým obdivovatelům pomstil. Za co? Johny1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit