-
odkaz
http://www.mp3hits.cz/kaiser-labus- simek-izer-wimmer-pitkin-kopice-cz- humoru-t17136.html *16* -
odkaz
kdyby už to na tech strankach nebylo tak napiste na icq 207130822, mam odtud všechno *3* *1* -
Prosím
Nazdar bazar,Zdeňku si muj fanoušek a já pořád dokola koukám na tvoje videa.Prostě takovej humor co děláš tu prostě v ČR chybí.Byl bych asi vyskočil z kůže kdyby jsi se objevil v televizi znova,protože jsem se na tebe dycky koukal a smál se až si sousedi stěžovali.Pokud bys mohl mohl bys zaslat fotku s podpisem?Tady máš adresu:Martin Juriček Lidická 950 Vlašim 258 01 jo a ještě něco:Jen Blbni -
-
Re: Prosím
PŘEDCHOZÍ ZPRÁVU IGNOROVAT!!!!
Nazdar bazar,Zdeňku jsem tvůj fanoušek a já pořád dokola koukám na tvoje videa.Prostě takovej humor co děláš tu prostě v ČR chybí.Byl bych asi vyskočil z kůže kdyby jsi se objevil v televizi znova,protože jsem se na tebe dycky koukal a smál se až si sousedi stěžovali.Pokud bys mohl mohl bys zaslat fotku s podpisem?Tady máš adresu:Martin Juriček Lidická 950 Vlašim 258 01 jo a ještě něco:Jen Blbni *1*
-
-
jako moderátor a bavič a herec nic moc,podprůměr.
-
motorkář
Zdravim,a přeji Vám i Všem to nej do nového roku 2009.Jako motorkář si vzpomínám na scénku,která mě tenkrát uplně odbourala:s nějakou babou,Izer v kůži a že nechal koule na svodidlech.Sou to sice léta zpátky,ale nedá se to někde sehnat? *14* -
Zdeněk Izer
Milý pane Zdeňku
Blahopřeji k dnešním narozeninám.
Přeji hodně štěstí,zdraví a hodně zdaru
V Tvé profesi. *4* -
narozeninky
ahojky, přeji wše nej nej nej ke tvým narozeninkám *14* *14* *14* *14* -
Naší jedničce
Zdendo,jsi jednoznačně bezkonkurenční jednička! Ráději bych Ti tohle řekla osobně,to se ví *3*,ale tak doufám,že tyhle Fan-stránky nejsou k ničemu. Jináč potkat Tě v Praze,tak jsi můj *1*..samozřejmě v dobrým slova smyslu *4* Tak si dávej pozor na blondýny,buď ve střehu.. Zdraví Tě jedna taková od Plzně -
zdeněk izer
slyšeli jste Policejní Akademii? *1* to je prostě prdel jak svině ..u toho se musíš prostě smát od začátku do konce *1* *1* -
:P
Vše nej