-
BOrec borec a ještě jednou borec
Zdeněk Izer je nejlepší komik, kterýho sem kdy viděl kam se na něj hrabou ruzný celebrity ....prostě na jeho humor nikdo nemá . *3* *15* -
Mistr mezi mistry
Jo ještě abych dodal doufám že taky Zdenku dorazíš do K Varů moc se na to těšim s tebou je fakt P....l k popukání takže Nazdar Bazar a čus bus doufám že brzo dorazíš *3* -
Záhada
Tak to jsem teda ještě nesáňkoval, najednou jsou všichni spolužáci a spolužačky. *7* -
Nazdar bazar
Nemá nekdo číslo nebo e-mail na Izera????? Rád bych mu poslal pár nápadů do Jen blbni! -
Bejkarna
Znáš tenhle Zdendo Jak si čert přijde pro starýho Bushe Milosoviče a Husáka přijde pro Bushe a brrr vemu si te do pekla ne prosim neber si me no tak dobre a co mi dáš tak po chvíli smlouvání mu dá Whisky ačert zmizí po chvíly přijde pro Milošoviče a to samý brrr a zase tak mu dá vodku a cert zmizí a nakonec si prijde na zasedáni vsech statů světa v Praze pro Husáka a Husáka a zase brrr a Husák napíše papír a dá ho čertovy a čert zmizí a vydí to ti ostatní prezidenti a ptaj se ho ty vole cos mu dal ze tak rychle zmizel no nic přihlášku do KSČ *5* -
Přes den zataženo
Ahoj, poradíte někdo, kde bych mohl sehnat nahrávky Přes den zataženo v noci roztaženo? Díky. Milan -
dotaz
hezký den, kdy a kde bude bude pan Izer vystupovat? Poskytne mi někdo tuto informaci, nemohu se dopátrat žádného termínu, děkuji předem, ráda se bavím jeho humorem. Tímto děkuji -
izer
nevite někdo co všechno izer vidal od cd po vhs a dvd? -
si super
ydenek je najlepsi yabavac aj tu na slovensku.skoda ze tu nechodi casto.slovensko nema takeho soumena ako je on *1* -
Zdeněk Izer je velmi zlý člověk.