Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Izer

OSOBNOST 31.12.2006 
111 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdenda

nazdar bazar scháním číslo naa zdeňka nemáte ho někdo?????????a nevíte kdy bude mít už tu www stránku?????,děkuji nazhledanou
  • pochvala

Shlédl jsem dnešní pořad pípšoubazar a moc dobře jsem se bavil. Líbí se mi tenhle humor, možná i proto, že jsem stejná věková kategorie, ale klobouk dolů. Chybí tady víc tak dobrých bavičů!
  • kontaktuj mě

Čauky, zjistila jsem, že se pohybuješ pár metrů od mého bydliště, nemám na tebe kontakt. Můj syn by tě rád poznal. Tvoje spolužačka ze školky i ze základky.
  • Zdeňku kontaktuj mě!

Chápu, že máš spoustu práce, ale doufám, že čteš příspěvky tvých fanoušků. Ozvi se mi ty "karlínskej holobrátku", nebo na tebe pošlu Bicka a Mištu. Čauky spolužačka ze školky a základky.
  • Nazdar chci jen neco rict na to co sem zaslechla v jedny ukazce od kamarada ze skinheady nazyvas rasistama ale to neni pravda skinheadi nikdy nebyli rasisti a nikdy nervali bilej narod. to chtej boneheadi a myslim ze kdyz tohle chces rozhlasovat tak si nejdriv zjisti fakta. necemu se da zasmat ale tohle me silene pobourilo. nenecham urazet skinheady *16*
  • umiš fakt pobavit
  • pochvala

Ahoj vážený pane Izere.Konečně baba vypadla do obchodu,a já Vám mohu napsat pár pochvalných řádků.Vaše pořady jsou vynikající a velmi zábavné.Někdy bych Vás mohl ivspirovat i já in.Jardíček z Roudnice nad Labem.
  • Zdeňku OZVI SE

Čauky, Zdeňku ozvi se mi, spolužačka z MŠ a ZŠ.
  • Obdiv a zklamání

Zdravím pana Izera! Jsem léta Váš obdivovatel a posluchač, dokonce jsem jím byl i v dobách, kdy Vám nebylo přáno. Kdybyste přišel o práci, jak se dočítám na Inetu, mrzelo by mne to, ale přesto přišlo zklamání. Na představení 2. února letošního roku jste oproti Vašemu standardu moc zpíval, málo bavil krásnými vtipy, přeháněl to s vulgarizmy a obdařil nás jedinou scénkou "novináře Černého", která byla dlouhá, trapná a bez pointy. Nebýt povedené imitace bývalého prezidenta, byla by celá pod úroveň. Docela jste se svým obdivovatelům pomstil. Za co? Johny1
  • Reklama na Mountfield

Docela se mě líbí reklama na sekačky a různé haraburdí z Mountfieldu, i když já bych si osobně nic předraženýho od nich nekoupil (někdo ty Kadelakíííí zaplatit musí). Ale je dobrý, žé si pan Izer konečně dělá srandu z Čížků. Co si pamatuju, v televizi se vždy dělala se sranda z Moraváků, z teploušů, z farářů, z venkovanů, ale na Pražáky si nikdo nikdy netroufl. Docela by byla zajímavá nějaká scénka v pořadu Z. Izera, kde by přišel jako pražskej Pepík v károvaným obleku a dělal si srandu z našich pražských spoluobčanů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit