-
Frajer
Zdeněk je kapacita. Na humor je to frajer, nijak se nesnaží se sebe udělat "idiota", jako třeba Petr Rychlý. -
Časy se mění
Časy se mění a sním i Izer. Kdzsi jsem měl jeho humor rád ale teď v pipšoubazaru to už není ONO!!!! Nejvíce se mi líbil v kinobazaru, tam to bylo na úrovni. Jo a ty holky, nic moc. Ale nemyslete si, že mu nefandím, spíš naopak, ale měl by si dát pauzu a skusit něco lepšího. Třeba parodie na filmy a TV pořady. Čus bus autobus -
NEVIM
NEVIM JESTLI NEKDO CHCE NA ZDENKA ČIŠLO TO BOHUŽEL NEMAM ALE SE ZDENKEM SE ZNAM NA NATAČENI A CELKOVE JSME SE SETKALI ASI MYSLITE ŽE MAM ČIŠLO TO FAT NE ALE POKECALI JSME VJEDNOM KLUBU ČUS BUS AOUTBUS TRAMVAJ LETDLO -
hmhm
jo je prčovní!!!chacha -
I LOVE YOU Zdeněk
Zdeněk je bombastickej a sladkej.Škoda,že je ženatej!!! -
Prouza...neserte mi !!
Zdenda Izerů je skvělej...teď jsem si pořídil Nemocnici na kraji vesnice a řval jsem smíchy...nejlepší je "plzeňááááák". Trochu jsem se naučil imitovat hlas Luďka Soboty a dá se s tím dobře občas pobavit okolí ale umět to co umí Zdenda by bylo supr. Zdendo...jen tak dál...tvoř...vymýšlej...nahrávej CD...takovej humor se nikdy neztratí...zdraví Pavel Nos, Duchcov =) -
Mám všechno co kdy namluvil a myslim že je nejlepší komik kterého
-
Halleluja
Fando, nemůžeš mě poslat seznam toho co kdy natočil, já ho nikde nemůžu sehnat... Děkuji -
tvoje veliká obdivovatelka
Ahoj Zdenku,byla jsem na tvém vystoupení v Kamenici 8.11 2005.Moc se mi to líbilo a těším se na další tvoje představení!!!Jsi moc dobý a přeji ti hodně úspěchů.Můžeš mi poslat svojí fotografii s podpisem?Gabina Krupičková Kamenný Ujezdec 98 Kamenný Přívoz 25282 -
Nejlepší bavič
Jen blbni