Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Izer

OSOBNOST 31.12.2006 
111 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyhasl.

• To tu ještě nebylo! Bavič Izer vyštval sousedku: Soud jí přikázal, že její psi nesmí pod pokutou 100 tisíc korun štěkat .........že se nestydí ale nedivím se je narozený ve znamení panny a muž panna s ním se velice těžko vychází musíte být více než diplomat....no poslední dobou nám Ti herci a politici dělají jenom ostudu *10* *10*
    • valinka.alenka
      Nechápu sám psy má ... *10* *10* *10* Ti jeho neštěkají??
      • ano valinka,alenka,ale mozna ne v jednom kuse monotone a v noci,
  • jestli se Vám tento člověk líbí, tak jste tohoto "komika" ještě neviděli, jak se chová na soukromých společenských akcích, kde vystupuje - více arogantního člověka jsem neviděla...
  • Pane Izere, národ asi netuší jaký jste ve skutečnosti zlý člověk. Jinak by za vaši práci nedal ani korunu! fuj styďte se !!! *10* 9XK
  • Zajímalo bi mě kolik Zdeněk váží:-) :-)
  • Kdy oholis knír?

• Kdy oholis knir?

• Kdy oholis knir?

• Pochvala

Vážení Pan Izer umí opravdu dělat zábavu.Má vtip má šmrnc a má to co jiným komikům chybí je prostě dobrej. *15*
    • Re: Pochvala

Izer dobrý,minulost.Já znám jen hulváta a sprosťaka z Prahy venkova.Jen si stěžuje na většinu sousedů a hlidá,jak znepříjemnit někomu život.Nějak tu popularitu musí udržet,hlavně že se o něm mluví.Je jedno co.Je to malý,slizký,hajzlík. *9*
  • borec

umí dělat legraci, skvělý humor:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší