-
Mně se strašně libi začnu chodit hip hop ne kvuli ni ale jen tak chodim na balet a budu chodit i na hip hop protože mam rada tanec ale zendaya je super mam ji rači než bellu thorne jako ji taky mam moc rada Bellu je taky tanečnice ale Zendayu vic
-
A není divný,že u jejího profilu je,že chodí is s Trevorem i s Adamem? *10*
-
-
A to si si nevšimla rok? Tam máš že spolu chodili napr. 2011. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
Je to nej nej nej nej nej nej nej zpěvačka,herečka,modelka,tanečnice,módní návrhářka,spisovatelka a dabérka na světě!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
stim adamem už nechodí,chodí s trevorem jacksnam!
-
-
to my taky doslo devce s kym vubecchodi to fakt nevim mate na strance centrumu tri kluky adama trevora lea
*16*
-
-
...
-
Z-zlásky tohle píšu
E-eště 1000 si ji poslechnu
N-nádherná a nadaná
*14* *14*
bože já chci bvýt jako ona -
uz sem rad ze vyslo zendayini první album uz by mnela zapracovat i bella thorne by mnela myt nejaky album ja si najdu a pak si je poslechnu lidi radu pro zendayu mnela skusit trochu zpivat jako bella to je ode mne *16*
-
je to sk´vela herecka a proto ji mam rad a preju ji všechno nejlepší do života a hlavne at ji vyjde to jeji nove album *16* *3* *1*
-
Happy B-Day Zendaya!!! *14* *4* <33 Happy sweet 17th Birthday!! :-** <333 ;-)) :-) I love you <33 :)). Zendaya je super :), mám moc ráda seriál Na Parket! -> Shake It Up! <3 :)) Je jedním z mých vzorů <3 :)), chci mít postavuuu jako onaa :D :-))) <33 Přeju jí všechno nejlepší k jejím dnešním krásným sweet 17 <3 :))!! Chtěla jsem jí popřát už ráno :).. Mě bylo ještě teeď do začáátkuu srpna taky sedmnáct :), takže jsme vlastně tak o rok no...
-
-
ja taky preju zendaye všechno nejlepší k narozkam vite to je další krok do zivota *16* *8*
-
-
hi happy birthay i love I love you I'm your big fan too and I wanted to be you every day watching serial on the floor is super super So you're so Bye