Přejít na výpis diskuzí

Zita Kabátová

OSOBNOST 24.5.2007 
82 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zapomenutý film

Klatovští dragouni
  • mila pani zitusko

nevim, jestli si vzpomenete na malou SILVII, jezdila jsem s vami na vzpominkove predstaveni, Muzi nestarnou s mym tatou Pavlem Klemensem. Moc rada bych vas navstavila v Motole. Pokud by vam to udelalo radost, me moc velikou, vzkazte na muj e-mail kakadu66@seznam.cz . Mela jsem vas vzdy moc rada
    • Re: mila pani zitusko

dobry den,28.10.09 jedeme s manzelem navsivit pani Zitu do nemocnice tak vytisknu tady ty vzkazy at si to precte a zeptam se na Vas, kdyz se s ni znate.
      • dekuji opravdu hodne opozdene, ja na e-maily chodim velice sporadicky. Bohuzel pozde. Muj tata byl reziser a mel ji velmi rad, ja jako mala holka s nima jezdila na predstaveni o filmu, ve kterem byla nejuzastnejsi----dle mého. Dodnes si je casto poustim a dojima me, vzhledem na vzpominky na meho tatu a na pani , neskutecne kouzelnou, ktera me rikala Silvinko a dokazala byt neuveritelne mladou roztomilou . Bylo by to vypraveni na , mozna nekolik veceru. diky za vasi reakci---a omlouvam se za moji velice pozdni reakci, ale dojalo me to. Mejte se
  • forum o Zitě Kabátové

zdravim vsechny fanousky a zvu vas na www.lide.cz v sekci forum sem o Zite taky jedno zalozila
    • Re: forum o Zitě Kabátové

Zdravím všechny příznivce, jako jsem já. Je mi 17 let a jednou z mích obrovských zálib jsou i prvorepublikové filmy, ke kterým moje oblíbeňkyně Paní Zita Kabátová patří a ani slovy nejde vyjádřit jak rád bych měl fotografii s jejím autogramem. Prosím vás jestli by jste mi neporadily, kde jej můžu sehnat. Moc vám děkuji.
  • Je obdivuhodné

v jaké kondici je paní Zita je neuvěřitelné když si představím že se znala např z Lídou Baarovou a Adinou Mandlovou které tady již nejsou.Myslím že by bylo zajímavé natočit dokument z Paní Kabátovou a panem Otakarem Vávrou jsou již poslední kteří můžou společně zavzpomínat na sebe a na další hvězdy 30 a 40 let
    • Re: Je obdivuhodné

ahoj.nemyslim ze by pani Zita chtela mluvit s Vavrou-pry ji kdysi udelal nabidku-role za stravenou noc a ona naprosto odmitla a od te doby jej nemusi.
      • Není Vávra jako Vávra

Ahoj,

mé příjmení je také Vávra.
        Včera jsem za paní Zitou zašel do LDN Motol. Bylo to velmi příjemné setkání.
        Holt nejsem Otakar ;-)

J.
        • Re: Není Vávra jako Vávra

Ahoj, Zita Kabátová je pro mě nejen uznávaná herečka, velmi šarmantní a inteligentní paní, ale je to pro mě osobnost,před kterou bych se ráda sklonila a řekla děkuji. To, že jsi byl za paní Zitou, ti z celého srdce, samozřejmě v dobrém závidím. Je možnost, že i já bych mohla mít to štěstí se s paní Zitou setkat??
  • Malostranská beseda

Nemáte někdo prosím mail na paní Kabátovou? V Malostranské besedě začínala svoji hereckou dráhu.
    Přejeme vše nejlepší k jejím narozeninám.
    Ota Kmínek
  • paní Zita

Mluvil jsem tento týden s Paní Zitou osobně a fascinovala mne svým brilantním myšlením, velmi zajímavým vyprávěním a krásným vzhledem. Opravdu klobouk dolů. Zdeněk
  • Úžasná........

Nádherná žena.....tělěm i duší.
  • Blahopřání

Dnes má paní Zita narozeniny, proto si myslím, že nejsem jediná, kdo by ji chtěl popřát hodně, hodně zdravíčka, dobré nálady, úsměvů a pohody!!! Přidávám se k lidem, kteří by ji chtěli navštívit, podat ruku a říct: "Zituško, mám vás moc ráda,jsem vaše velká obdivovatelka, prosím vyprávějte.... *14*.......*1* ale to by nás tam asi byly zástupy *1*
  • narozeniny

Milá paní Zito
    Všechno nejlepší k Vaším narozeninám
    přání hodně štěstí,zdraví.
    *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • koreta

Narozeniny

Také se připojuji ke gratulantům *4*
    PŘEJI VŠE KRÁSNÉ!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit