-
Malostranská beseda
Vážená paní,
spolku Malostranská beseda by bylo velikou ctí, kdyby Vás mohl pozvat na oslavu 140. výročí svého založení. Oslava se koná 14. května na Kampě od 3. hodiny odpolední. Pokud bychom před tím mohli nějaké věci z historie spolku s Vámi konzultovat, byli bychom velmi potěšeni a doplnili bychom tím archiv spolku, který z části vlastníme.
S pozdravem
Ota Kmínek - starosta spolku -
95. narozeniny 27.5.2008
Dne 24.4.2008 jste mě dovolila se s Vámi opět setkat u přílezitosti nadcházejících Vašich 95. narozenin. Setkání s Vámi bylo pro mne opravdovým zážitkem a já na něj nikdy nezapomenu.
Všechno nejlepší ,hodně zdraví a životní pohody ze srdce přeje Iveta -
Přání
Vždy Vám byl vlastní humor, nechť Vás provází do dalších let. Vám, stále okouzlující a šaramantní dámě,přeji krásné narozeniny.
Váš obdivovatel. -
jedinečná
jedinečná,půvabná...filmy s ní,měli vždy šmrnc...vše nej k jubileu,hlavně zdraví..a ať je tu s námi ještě hooodně dlouho... *4* -
Skvělá herečka
Skvělá paní Zito! Ve filmech jste byla přirozená a krásná žena.... Dnes jsem od Vás obdržela obrázky s věnováním, moc Vám děkuji... Jste stále šaramantní, plná optimismu....Přeji Vám, ať Vám zdravíčko ještě dlouho slouží. Ráda bych Vás navštívila....Mějte se moc pěkně. Vaše fanynka z Chrudimi. -
Návštěva
Návštěva mých snů.....v soboru 10.5.2008 jsem navštívila paní Zitu. Byl to neskutečný zážitek se s ní setkat.Přívětivá, milá paní....Splnilo se mi velké přání a tímto paní Zitě ještě jednou moc a moc děkuji. !!!!!Romana -
Babicka
Zita Kabatova je moje babicka *3* -
-
Re: Babicka
Ahoj, já jsem neměla nikdy tu čest poznat svou pravou babičku, protože nemám biologické rodiče, ale za to ty nejlepší na světě a má babička se narodila v roce 1911 a vždy mi vyprávěla o paní Zitě Kabátové,kdybych ji mohla navštívit, pokud to zdravotní stav dovoluje, splnilo by mi to ten největší sen.Je mnoho známých osobnopstí, ale paní Zita je Vážená osobnost a ctěná, alespon v mém srdíčku. -
Opravdu ?
Moc závidím, moc bych si přála prožít vyprávění svědka té doby - úplně o všem !
*3* -
Dobrý den, moc bych si přála se setkat s Vaší babičkou, kdyby to bylo možné, byla bych Vám moc vdečná. Miluji Prahu a staré filmy, přečetla jsem všechny životopisy a navštěvuje všechny staré kavárny z té doby. Děkuji za Vaši odpověď. Aneta Dušová -
Mám tu čest znát Vaší babičku osobně a mohu Vám jen tiše závidět.
-
-
Narozeiny
V pondělí oslaví Ziti úžasné 96 . narozeniny. -
Ráda bych dnes také popřála paní Kabátové vše dobré k narozeninám. *4*
-
hodne zdravi
Vazena pani kabatova, preji vam hodne zdravi a pohody a budu velmi rada, pokud vas nekdy uvidim nebo alespon uslysim v nejakem poradu, dik za krasne filmy