-
Poslední hvězda. TATO dáma je celebrita!!!
-
Paní Zituško,doufám, že se tam nahoře máte krásně a že se na nás budete pořád s láskou dívat. My na Vás zase budeme s láskou vzpomínat. Už teď nám tu všem moc chybíte. Jste úžasná.
-
Je mi to moc líto, hodně moc jsem ji držel pěsti, aby tu stovku dala, ale i tak to byla skvělá dáma, která měla báječné názory a člověk se zasmál, byla vtipná a řekla přesně to co si myslela - tohle jsem na ní obdivoval....
Trochu více mě mrazí z toho, že se ukončila jedna velká éra, éra prvorepublikových umělců s paní Zitou toto všechno odešlo.... :(((
Rodině a nejbližším přeji brzské překonání této velmi nelehké a bolavé doby, kterou nyní prožívají, projevuji upřímnou soustrast.....
Paní Zito, byla jste a jste v našich srdcích jednou z těch velkých "ikon" umělců na které se nezapomíná.... -
Paní Zita by si zasloužila trochu větší mediální pozornost! :-(((((((((((((((
-
Je mi lito,že pani Zita zemřela. Byla to uzasna herecka a bude ji skoda. Ale zemrela v krasnem veku 99let. (o takovem veku se nam muze jen zdat) Jeji filmy mam strasne moc rada. Uprimnou soustrast.
-
Paní Kabátová,přeji hezké vánoce a hlavně hodně zdraví v roce 2012.
-
Paní Zita
Ve svém požehnaném věku je stále kouzelnou dámou, jakou známe z jejích filmů.
Její vitalita a optimismus dává zapomenout na vše,co se děje za dveřmi jejího malého království.
Paní Zito děkuji !! -
Celý život jste úžasná...
Dobrý den, už dlouho pátrám, jak bych paní Zitě Kabátové vzkázala, jak na ni často vzpomínám, a jestlipak ona si pamatuje na doby kdy pracovala v kině Illusion a také chodívala na prac. schůze do kina Metra, kde mi moc pomáhala a posilovala mne - kdysi o hodně mladší kolegyni z kina Ořechovka. Moc jsem ji obdivovala, že se umí postavit pracovně i jako vedoucí kina a moc na ni vzpomínám. Až tak, že bych s ní ráda mluvila, navštívila ji, jestli si na mne vzpomene.
Přepisuji nyní pro jedno nakladatelství knížku "Lízin let do nebe" od spisovatelky Růženy Utěšilové, jsou v ní vloženy i fotografie z tohoto filmu - fota Zity Kabátové v roli učitelky a moc vzpomínám na její herecký výkon... moc ráda bych s paní Zitou mluvila - 602734847, 246032746 - Hana *3* -
Upřímnou soustrast. Pán Bůh ji nedopřál tu 100-vku, ale dopřál ji umožnil zesnutí ve spánku. Přeji ji krásné nebíčko.
-
Nevím, jestli si tohle někdy paní Zita přečte, ale přeju Vám, paní Zito, hlavně hodně zdravíčka a štěstí, jste úžasná dáma a výborná herečka. Ať zdravíčko slouží i do dalších let. *3*