-
Vše nej
Všechno nejlepší k narozkám *3* -
Vše nej
Vše nej ke krásným kulatým narozeninám, štěstí zdraví a vše co si budete přát ať se vyplní *14* *14* *14* -
vše nej
přeji vše nejlepší k narozeninám.spoustu zdraví a ještě hodně úspěchů v ordinaci -
Nejj k narozkám:)
Všechno nej k narozkám! *3* *4* -
zlata adamovska
zlatka je porat pekna a prsa ma jeste porat pekny videl jsem ji v plavkach -
Hehhehe
nema nahodou manzela Radka Johna? *14* *3* *1* -
-
Re: Hehhehe
Ano, má.
-
-
Česká Meryl Streep
Jo jo naše česká Meryl.Je skvělá!!! *1* -
-
Re: Česká Meryl Streep
ano souhlasím když jsem šla na film mamma mia! tak kamarádka byla naštvaná že je to s titulkama. Já jsem přemýšlela kdo by daboval Meryl Streep a hned mě napadla Zlata. No a když jsem pak měla dvd tohoto filmu tak už tam byl český dabing a dabovala jí Zlata *4* . Mají něco hodně společného takovou zvláštní jiskru a energii. Obě dvě jsou moje nej herečky *14* -
Re: Česká Meryl Streep
ano souhlasím když jsem šla na film mamma mia! tak kamarádka byla naštvaná že je to s titulkama. já jsem přemýšlela kdo by daboval Mery Streep a hned mě napadla Zlata. no a když jsem pak měla dvd tohoto filmu tak už tam byl český dabing a dabovala jí Zlata *4* . mají něco hodně společného takovou zvláštní jiskru a energii. obě dvě jsou moje nej herečky *14* -
-
Re: Re: Česká Meryl Streep
Ty vole moje taky *8* *15*
-
-
-
Zlata upo neej
Jako Zlata A. je nej herečka jak v televizi , divadle atd.. Znám jí i normálně v civilu je to uplně suprová ženská má smysl pro humor a to jí dělá tak skvělou!!! Je spolehlivá, dochvilná má všechny + žádný - Prostě supl známá -
Ordinace
Z Ordinace jsem viděla jen asi 15 dílu (moc mě to nebaví a většinou to ani nestíhám) a herecké výkony některých jsou dost na pochybné úrovní. Ovšem paní Adamovská jako tzv. Pálenice je skvělá a pobaví. -
-
Re: Ordinace
To neřeš,já neviděla nic.... *4* *1*
-
-
Hana
V ordinaci jste skvělá.Díky.