Přejít na výpis diskuzí

Zlata Adamovská

OSOBNOST 19.10.2010 
184 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nádherná žena

Nadherná žena ... na jedné odhalené fotce ve fotogalerii vypadí skvostně. Mít možnost ji tak vidět in natura ...
    • Re: Nádherná žena

ma pekny nohy
  • všechno nejlepší

všechno nejlepší k vašemu svátku!!hodně štěstí,zdraví,pracovních i soukromých úspěchů,prostě všechno ne!!! *4*
  • Blahopřání

Milá Zlato,
    moc se mi líbíte jako herečka i jako žena. Jakmile Vás vidím v televizi nebo ve filmu, vždycky si vzpomenu na Vaše milé a vstřícné chování, když jsem si přede dvěma lety přišla do Vaší šatny v Divadle na Vinohradech pro podpis - od té doby Vás mám ještě raději.*14* Proto mi dovolte, abych Vám k dnešnímu svátku popřála všechno nejlepší. Mějte se moc hezky. Naďa z Jižní Moravy *4*
  • VŠECHNO NEJLEPŠÍ

Všechno nejlepší k Tvému svátku *3*
  • Svátek slaví

Přeji ti dneska vše nejlepší Zalto Adamovská!!! *1* *3* *3* A přeji ti at t vše vychází v soukromí!A taky v práci takže v divadlech a seriálech nebo filmech... *3* Jsi úžasná herečka moc ti to slušííí v televizi!!! *14* *3*
  • petullullka

Zlatka je fakt super mám jí ráda já jí znám i normálně a je super žádná namyšlená nic prostě good . *14* Prostě jinak nej ženská v TV jinou skvělou neznám!!!
    Taj zatim všichni
  • závisť

Vidím, že podaktorí tu závidia pani Zlate, lebo je to naozaj kus peknej ženy , je elegantná, má vkus. Poniektorí z Vás to nedokážu vstrebať a tak vypisujú nezmysly a ohovárajú. Tu v Čechách je naozaj málo krásnych žien. Možeme hľadať len medzi herečkami, tie sa ešte nezabudli o seba starať a pekne a hlavne vkusne sa obliekať.
    Pani Zlata Vám želám veľa úspechov v pracovnom aj súkromnom živote! Stála diváčka Ela
  • super

Milá Zlatko mám Vás moc ráda jste skvělá herečka moc vám fandím?Moc se mi líbíte v Ordinaci hrajete skvělou doktorku i když na vás nadávají? Mne osobně se to líbí?Všichni jsou hloupý co o vás píší? Jste také jenom člověk co má plno starostí?Držte se.Přeji vám hodně štěstí v herectví ale i v osobním životě.. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Zlata a je zlatá??

Cože? Že je vaše Zlatka milá? Já jí na jedný akci viděla- mimo podium, jak se chová a to její chování? Totálně namyšlené! Jako si asi říkate že to říkám pro to že ji zavidim ale fakt nee- kdybych ji neznala takovou jaka v normal zivote je tak to nereknu... *16*
    • Re: Zlata a je zlatá??

a co seš ty?
    • Re: Zlata a je zlatá??

Herečky můžou být i namyšlené, ale ona jedna z nej hereček. A když hraje tak je mi celkem fuk, jak se chová ve skutečnosti. Prostě odvádí dobře svou práci.
  • zlatka je super

zlatka je super herečka a mam ji moc ráda.nechápu proč sem někteří inteligenti píšou že je namyšlená.dyt si třeba přečtětě nebo poslechněte nějakej rozhovor s ní,já to třeba čtu hrozně ráda(nebo eště lepší je si nějakej stáhnout s internetovejch rádií)protože ona dycky odpovídá hrozně pohotově a vtipně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit