Přejít na výpis diskuzí

Zlata Adamovská

OSOBNOST 19.10.2010 
184 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....

Jéééé tadyto je skvěláá herečka a taky mooc klááásná=o)
  • forum

http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&forum_ID=67965&auth=
  • odpoved na prvni komentar

ja uz mam tu adresu do divadla i telefoni cislo!!
    • Re: odpoved na prvni komentar

a napsala si jí už?
  • lidi...

Uvědomte si že Zlata nemá za povinnost vám tady odpovídat...zjidtěte si její adresu do divadla a napište jí tam ne???
  • Znameni ryba

Ja jsem taky ryba narodila jsem se 17.3.
  • mooc vas prosim

Pani Zlato mohla by ste mi poslat fotku s autogramem moc by mne to potesilo protoze jste ma nejoblibenejsi herecka ktera se nepretvaruje a ma svuj vlastni nazor ma adresa je Lenka Horatlikova Sidl.Vajgar 587/III Jindrichuv Hradec 377 04 Doufam ze se nekdy do Hradce prijedete podivat!!!
  • pro pani Zlatu

pani Zlato mate este naky kontakt na ktery vam muzu napsat muj E-mail je Lenkahoratlikova@seznam.cz a vas?Ja bych vam chtela napsat o fotku a autogram a chtela bych se s vami nekde setkat bydlim v Jindrichove Hradci.Byla bych mooc rada za naky ten kontakt!!
  • Zlata Adamovska

ja sem vas mooooooooooooooc velky fanousek a na ordinaci se divam porad vase postava je nej a moooc vas prosim o naky ten kontakt na vas jste ta nejlepsi herecka na svete!!!!!!!
  • Zlata Adamovska

A nebo vasi adresu jsem Lešnka Horatlikova a vy jste moje nejoblibenejsi herecka a mooc bych se s vami chtela setkat!!!
    • Re: Adamovska

Adamovská by se neměla tolik povyšovat, máme i lepší herečky, i hezčí a hlavně mladší. Jen se rozhlédněte po divadle ! *9* *9* *9*
  • paní Zlato Adamovska

paní Adamovska ste moje nejoblíbenější herečka a chtěla bych se vás zeptat jaký máte E-mail

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit