-
....
Jéééé tadyto je skvěláá herečka a taky mooc klááásná=o) -
forum
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&forum_ID=67965&auth= -
odpoved na prvni komentar
ja uz mam tu adresu do divadla i telefoni cislo!! -
-
Re: odpoved na prvni komentar
a napsala si jí už?
-
-
lidi...
Uvědomte si že Zlata nemá za povinnost vám tady odpovídat...zjidtěte si její adresu do divadla a napište jí tam ne??? -
Znameni ryba
Ja jsem taky ryba narodila jsem se 17.3. -
mooc vas prosim
Pani Zlato mohla by ste mi poslat fotku s autogramem moc by mne to potesilo protoze jste ma nejoblibenejsi herecka ktera se nepretvaruje a ma svuj vlastni nazor ma adresa je Lenka Horatlikova Sidl.Vajgar 587/III Jindrichuv Hradec 377 04 Doufam ze se nekdy do Hradce prijedete podivat!!! -
pro pani Zlatu
pani Zlato mate este naky kontakt na ktery vam muzu napsat muj E-mail je Lenkahoratlikova@seznam.cz a vas?Ja bych vam chtela napsat o fotku a autogram a chtela bych se s vami nekde setkat bydlim v Jindrichove Hradci.Byla bych mooc rada za naky ten kontakt!! -
Zlata Adamovska
ja sem vas mooooooooooooooc velky fanousek a na ordinaci se divam porad vase postava je nej a moooc vas prosim o naky ten kontakt na vas jste ta nejlepsi herecka na svete!!!!!!! -
Zlata Adamovska
A nebo vasi adresu jsem Lešnka Horatlikova a vy jste moje nejoblibenejsi herecka a mooc bych se s vami chtela setkat!!! -
-
Re: Adamovska
Adamovská by se neměla tolik povyšovat, máme i lepší herečky, i hezčí a hlavně mladší. Jen se rozhlédněte po divadle ! *9* *9* *9*
-
-
paní Zlato Adamovska
paní Adamovska ste moje nejoblíbenější herečka a chtěla bych se vás zeptat jaký máte E-mail