-
ani neodepíše
tak nevím, herečka možná dobrá, ale moje kamarádka ji psala dopis (je hodně nemocná a ma ji ráda), ale bohužel nebyla ani schopna ji odpovědět, a to prej je ráda, když o ni maj lidi zájem, myslím, že tito lidé žijí v jiném světě a ostatní je nezajímaj a to z našeho zájmu žijou. *9* -
-
Re: ani neodepíše
hej tak když jí psala tak nám dej adresu ne??? *3* a kdoví jestli psala na pravou adresu..... -
-
Re: Re: ani neodepíše
to víš že psala na správnou adresu, já ji znám, ale cizí adresy nedávám, jo a jinak když ji napíšes do divadla na vinohradech taky ji to daj, asi by neměla zrovna radost že na netu koluje jeji adresa, no ale pravda kdo hledá najde. my ji taky našli na netu a na sto procent sme se přesvědčili že tam bydlí, já sem nakonec kamarádce pro ten podpis jela, a stejně zbytečně, protože už jsem ho nestihla dovézt, ale do dneška mam fajn pocit že sem se aspon pokusila
-
-
-
Vše nej k svátku
Zlatko chci se připojit k gratulantu, a proto ti přeji ti k svátku vše nejlepší, hodně zdraví, lásky a samozřejmě dalších super filmů a seriálů, co točíš nebo budeš točit *3* *14* -
Svátek
Všechno nejůepší k Vašemu svátku, hodně úspěchů v současné a další herecké činnosti a také v osobním životě. Fandím Vám. Zdeněk *3* -
-
Re: Čúza
Namyšlená až hrůza, čúza ! *8* *8* -
-
Re: Re: Čúza
inteligence na míru!!že?(ta tvoje)
-
-
-
krásná,tak krásná...
Viděl jsem Vás v mnoha rolích a přece jste mi nejvíc utkvěla v paměti v televizním seriálu Sanitka. Kolikrát jsem do děje tak vžil,že jsem se přistihl,že Vám fandím snad víc než komukoliv předtím.Moc jsem Vám přál,abyste s Hanzlíkem zůstala,byla to bomba,jak jste to hrála,smekám před Vámi,paní Zlato -
jste mooc supr
Jse ta nejlepsi herecka.moc krasne hrajete i v divadle na Vinohradech ,do ktereho moc rada chodim!!!jsem vase velka fanynka,moc vas obdivuji *14* *4* -
Pochvala
jste super herečka s velkým talentem a moc Vás obdivuji. *14* Vaše děti na vás musejí být pyšní.Zůstańte taková. *4* -
ZLATKA JE NEJLEPŠÍ
JE DOBRÁ HEREČKA. *14* -
Zdravím Vás paní Zlato...
...již dlouho se snažím najít vaši mailovou adresu,až nyní jsem náhodou narazil na Osobnosti.cz a s velkým politováním jsem zjistil jak někteří jedinci o Vás drze píší.Nevím kde berou podklady ke své "zasvěcené" kritice.Nu což,monitor snese všechno a anonymita je zaručená.Blbě žvanit na to by je bylo.Velmi by mne zajímalo jak vypadají oni a čeho v životě dosáhli tak jako Vy.
Jsem ročník 1965 a vždy jsem se těšil na filmy a seriály ve kterých účinkujete.Musím podotknout,že snad není sympatičtější herečky.
Přeji Vám mnoho úspěchů v dalším osobním a hereckém životě.
Petr gajdos.petr@seznam.cz -
-
Re: Zdravím Vás paní Zlato...
krásně řečeno *4*
-
-
Autogram
Dobrý den Paní Adamovská,moc bych chtěla Váš autogram.Jestli by jste byla tak hodná a poslala mi ho na adresu:
Petra Vaculová
Supíkovice 135
Okr.Jeseník
790 51
Moc by mě to potěšilo na srdíčku.Předem moc děkuji.Mějte se hezky. -
Vše nejlepší k narozeninám
Milá paní Zlato,
vůbec netuším, zda se k Vám tento mailík dostane-nevím jak získat Vaši e-mailovou adresu-, přesto alespoň touto cestou přijměte ode mne přání všeho nejlepšího k Vašim dnešním narozeninám. Jsem ročník 49 a jsem Vašim ctitelem od chvíle, kdy jste se poprvé objevila na filmovém plátně.Matně si vzpomínám, že jste hrála s nějakou slovenskou herečkou.
Moje děti mi okamžitě,jak zjistí že v něčem hrajete, píšou - tatínku dívej se tam a tam, uvidíš svoji lásku.
Přijedete-li někdy do Brna a budete potřebovat "taxíkáře amatéra" nebo průvodce, jsem Vám k dispozici.
Byla by to pro mne velká čest.
S úctou
Stanislav Koukal
777947110