-
cas
pani zlatko mate vy vubec tuseni ze tahle stranka existuje?ja uz pisu snad po 5 a porad nic.a muj mail je tete53zavinac seznam.cz predem mosć dekuji za odpoved................tereza *4* -
-
Re: cas
NEMA CAS ODEPISOVAT .CHAPU JI.KDYBY MELA KAZDEMU ODEPSAT TAK BY SI MUSELA VZIT NA ROK DOVCU.CHAPU JI
-
-
Zlatce
pani zlatko jak casto se koukate na tyhle stranky?ja uz pisu po 3 a porad nic.a dale preji hodne uspechu v serialech a filmech ktere tocite nebo budete tocit.a jeste 1 posledni vec mohla byste mi napsat vas email?muj je:tete53zavinacseznam.cz a doufam ze mi ODEPISETE. *3* *4* *14* *1* -
vas mail
pani zlatko a jeste jsem vas chtela poprosit o vas mail *4* *4* *4* a neco o me jmenuji se tereza a bzdlim v tuchorazi *4* *4* a muj mail je tete53@seznam.cz vsechno maly *4* -
ordinace
pani zlatko jmenuji se terka a pravidelne se koukam na ordinaci v ruzove zahrade a jsem vas velky fanousek *14* a uz pres rok hledam vase fotky a chtela bych se vas zeptat kde najdu ase dalsi fotky a jste ta nejjjjjj herecka na svete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* -
Ordinace v růžové zahradě
Pani Adamovská,
v seriálu ordinace jste SUPER. Tahle role Vám sedí. Ze seriálu se vždy těším na Vás, myslím i nejlepší herecký výkon ze všech. Jen tak dál. -
pání adamovské
paní adamovska na nový rok přeji hodně štěstí a zdraví zdraví je nejdůležitější *14* *3* *4* *5* *15* -
zlatce
krásnéý nový rok paní Adamovská *3* *1* *14* *4* -
Kontakt
Zdravíím...všem přeji krásný a štastný Nový rok *3* a chci se zeptat nemáte někdo na paní Adamovskou kontakt...je škoda, že nemáme na ní spojení...a kdyby měla stránky...to byloo skvělý *3* Díky mějte se kráásně *4* -
paní adamovské
paní Zlato a kdy bude další vistoupení na vinohradech *3* *14* *7* *15* -
zlatce
paní Zlatko ja se neumím přihlásit *9* *9*