-
druhořadá zpěvačka
-
Dobrý den,
úžasná ženo plná elánu , radost a pohoda z Vás čiší, za to děkujeme.
Byli jsme nedávno na Fidlovačce na Vašem představení Jeptišky - nádhera, a jak jsem Vás viděla nastupovat do auta, napadlo mne, jak je Vás akorát počet - snadná přeprava, ...Mohli bychom Vás pozvat s tímto nádherným kusem do naší vesničky ležící mmezi Českéhým rájem a Krkonošemi ? Pár celebrit z velkoměsta náš kulturní stánek již navštívilo a některé i pravidelně přijíždějí. Prosím info na email marta.hejdukova@seznam.cz
Přeji krásný den :-) -
Tak co tady píšete, přeci když něho nemám rád tak se ho nevšímám. Na tyto ubohé názory není nikdo zvědav. Zora Jandová je moc fajn a vstřícná žena. A to nejen proto, že máme stejný den narození, ale několikrát jsem se s Zorkou setkal i v Mníšku pod Brdy. Přeji ji hodně zdraví. *14*
-
Kdybych to tak viděl, není nic jednoduší, neposlouchat toto rádio. Ale jsou lidé co jí mají rádi, jako já.
-
Jak slyším v rozhlase Zoru Jandovou, vypínám to. Neskutečně sebestředná, egoistická. Skáče hostům do řeči a obtěžuje je nějakými svými pseudozážitky.
-
Přeji vše nejlepší k narozeninám, ať jste stále tak krásná jako dosud.
Verča -
Dobrý den paní Zoro,přečetl jsem článek o Vás - Věž plná energie a zaujaly mne Vaše obrázky Zodiaku. Je možné někde získat všechny (12)v malém provedení, tak jak se otiskují předpovědi ve všech možných časopisech . Pokud odpovíte, budu velmi rád. jj_
-
Mravenci nesou smrt. Nyní běžel film v TV. Zdraví souznitel v dnu narození Kamil Točík *3*
-
Film
Ahoj,neví někdo,jak se jmenoval film,který byl o drogách a Zora Jandová v něm účinkovala spolu s dalšími celebritami?
Předem děkuji za odpověď. -
sos
Dobrý den Zorko,
dnes jsem Vás slyšela v rádiu, moc se mi to líbilo. Jedné posluchačce jste nabídla pomoct, také bych potřebovala alespoň poradit. Ráda bych se zúčastnila Vámi doporučeného kurzu.
Olina. -
Tai-Chi
Ahoj Zorko, bohužel po těch letech už nba tebe nemám e-mail. Jen jsem ti chtěla říct, že v roce myslím 1998 jsem byla ve tvém úplně prvním kurzu TaiChi, který jsi vedla na Újezdě (byla tam se mnou i Sylva, Pavlínka, Alena...). S jednou delší pauzou po dětech se TaiChi věnuju dosud a je to hlavně díky tobě. Už nikdy potom jsem nezažila, aby do toho někdo dal to, co ty. Umím perfektně dýchat, mám správně ruce, dobrý postoj - a to je jen technika. Musím také zmínit tu energii, duchovní rozměr, společné noční večeře v restauraci poblíž a hlavně semináře u tebe doma a bojové aplikace před domem :) S odstupem času můžu říct, že jsi mi dala úžasné základy a v tomhle jsi fakt jedinečná. Děkuju a přeju ti hodně dobré energie! Ahoj Tereza Kožuská (dříve Holečková) *3* -
tai chi
Dobrý den paní Zorko, bydlím kousek od Mníšku a chci se zeptat, zda nevedete náhodou kurz taichi přímo tam? děkuji vilma tůmová -
soukromá žádost
Dobrý den paní Jandová,
mám velmi špatné svědomí a zkusím ho vyřešit touto cestou. V září 2008 jsme se několikrát viděly. Někdy v listopadu mi přišel domů dopis i s obrázky. Bohužel jsem ho někam založila a nejsem schpona najít adresu, abych na něj odpověděla. Moc mě to mrzí a vnímám to jako svoje velké selhání. Člověk, který mi ho poslal mi neskutečně pomohl. Chtěla bych Vás požádat, jestli byste mi nemohla nějakým způsobem zprostředkovat kontakt. Vy sama jste v té době na mě působila jako hřejivé sluníčko i když to pro Vás taky nebyla jednoduchá doba. Přišla jse mi úžasná :-) -
tai či
Dobry den pani Jandova,
docetla jsem se, ze Vase diplomova prace se tyka cviceni TAI CI, ma to byt jakasi ucebnice tohoto krasneho cviceni. Mohla byste mi poskytnout alespon ukazky z textu? Pokud ne, hodlate praci vydat knizne? Velice by me zajimalo, jak se Vam cviceni podarilo popsat.
Dekuji za odpoved, velice Vam fandim. Rozvijite se jako ruzicka.
Suchomelova Milada, Brno -
prosba
Paní Zorko,nevím,kde vás jinak nakontaktovat.Mám již delší dobu velké přání,kde sehnat píseň Nelituj,s českým textem,který zpíváte?děkuji za informace.Marie *3* -
Vše nej k svátku přeje souznitel v dnu narození Kamil
Vše nej k dnešnímu svátku přeje Kamil. *14* *14* *14* -
Re: CD Ryba z Havaje
Dobrý večer, ráda bych požádala o radu. Slyšela jsem úžasnou písničku Ničeho nelituji a nedaří se mi ji najít v diskografii. Vyšla vůbec na CD a pokud ano, tak na kterém ? Děkuji za odpověď a přeji Vám ve Vaší práci hodně dalších úspěchů a radosti. Eva Šikulová -
Gratulace k narozeninám.
Vše nej k narozeninám přeje Kamil. Tento den budu slavit 40 let a vzpomenu si na Vás. Vy jste byla uplně první z mých souznitelek co jsem se setkal a vyfotografoval. Bohužel fotky mám až z Brna z benefičního koncertu. Tak si to užijte a nepřehánějte to s učením. Doktorát neni nesmrtelný. *14* *14* *14* -
Záznam koncertu.
http://www.ceskatelevize.cz/program /10213254074-07.02.2009-13:50-2-ct- live-zora-jandova.html?online=1 -
Dotaz
Prosím o název (popřípadě mp3 na email) písně z které znám jen úryvek: "prosím zůstaň se mnou, aspoň jedenkrát se na mě podívej jen na rozloučenou" nebo tak nějak.. díky