Přejít na výpis diskuzí

Zuzana Dřízhalová

OSOBNOST 31.12.2006 
46 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je smutné, že paní Dřízhalová umřela...musela to být hodná ženská (to byla vlastně už od pohledu)...z zní vyzařoval optimismus, klid a vyrovnanost, ochota pomáhat, no prostě samá pozitivní energie...věřím, že se po smrti člověk dostane "někam" na to místo, kde odpočívá a věřím i v další život....doufám, že ten bude mít dlouhý a mnohem lepší a že bude zdravá a šťastná, zaslouží si to. *14* *14*
    PS: jojo, kéž by takových lidí bylo víc, to by byl ten svět hned hezčí.
  • leamike
    *13* Smrti, proč si vybíráš takové lidi, kteří si to nezaslouží ?.. Odpočívej v pokoji.
  • Upřímnou soustrast celé rodině, je to strašné takhle mladý člověk....
  • Je mi to veľmi ľúto, tak veľmi som jej držala palce. Prečo si Pánbožko berie k sebe samých dobrých ľudí?!?
  • Dobrý den, Zuzku jsem měla moc ráda. Dobrá herečka a z obrazovky na mě působila jako milý, hodný a upřímný člověk. Je mi to moc líto..........
  • To je hrůza! Ona hrála tak přirozeně a dobře. Upřímnou soustrast rodině *13*
  • právě jsem se dozvěděla tu smutnou zprávu, velmi dobrá kamarádka mi zemřela loni na rakovinu, soucítím se všemi z rodiny. Radka
  • Upřímnou soustrast....
  • Zuzce

Budeš hrát v 2. řadě seriálu Rodinnych pout??PROSÍÍÍÍÍM!!!!
  • !!!Nabízim zápich!!!

Čau Zůzo, nabízim ti krásný a dlouhý zápich, jeho dýlka je 25 cm. Napiš na muj e-mail, dohodnem se. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit