-
:)
Krásná ženská :) je dokonalá :D všechno nejlepší :) -
Všechno nej
Všechno nejlepší Zuzko a hodně štěstíčka !! -
-
Re: Všechno nej
I já se připojuji, všechno nejlepší k narozeninám Zuzí *3*
-
-
ano
Tohle je neuvěřitelně krásná ženská, ale také plna sympatií *3* *1* -
Jsem tvoje velká fanynka Zuzko.A mám tě moc ráda
Ahoj,Moc bych chtěla váš podpis.Zjistila sem že máte facebook a chtěla bych si vás přidat do přátel.Jestli by to šlo?Jsem vaše velká fanynka.Nejvíc se mi líbíte v letišti.Až budu velká chtěla bych být letuška.Stejná jako vy v letišti.Vy jsete můj příklad neboli vzor.Tak nashledanou a pěkný zbytek dne. -
PŘÍBUZNOST
Nevíte někdo jestli je Chuck Norris příbuzný se Zuzanou Norisovou ? *15* -
-
Re: PŘÍBUZNOST
to mas z te reklamy ze.? :D:D ale taky by me to zajimalo -
-
Re: Re: PŘÍBUZNOST
No před pár lety jsem někde četl se Zuzanou rozhovor, kde přiznávala, že spolu nějak do rodiny jsou, ale asi hóóódně vzdáleně. (A kdo ví jestli ten článek byl myšlen vážně *3* )
-
-
Re: PŘÍBUZNOST
Hóóóóóóóóóóóódně móóóóóóóóóóóóóc vzdáleně...
-
-
tak to jsem obhadla
no jo tipická žena vodnář,proto takový oblečení,podívejte se na Rihannu to je to saméééé *16* -
-
Re: tak to jsem obhadla
ach ta čeština.. *8* *3* *1* -
Re: tak to jsem obhadla
až na to že Rihana je ryba maj to tu blbě napsaný jinak zuzanku mam moc rada hlavně v rebelech
-
-
Zúza
Zuzy si moooooooooooc dobrá herečka. Je fakt SUPÍŘ že hraješ v dS. Jsi fajn *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *3*11* *14* *3* -
abvc
Ahoj Zuzko je mi 10 a jsi má nejlepší herečka.Prosím odepiš na můj email vercou@seznam.cz *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
petra
mě to de *3* *3* *3* *4* *14* *9* *9* *13* *15* -
svátek
všechno nej nej nej k tvému včerejšímu svátku *4*