-
Zuzanka je nej !!
Je krásná žena s zajímavým hlasem . Je ¨
skvěla !!! *14* *14* a krásné narozky
Zuzanko !!!! I když je máš za dva dny !! *3* -
Zuzka je prostě nej
Zuzka je uplně super herečka zpěvačka i tanečnice fakt v letišti hrála sice takovů ulítlů letušku ale mně se tam náhodů líbila *1* *14* -
Pro nellanii /30.5.209/
:-))))))) Vždyť ji znáš přece osobně,tak proč máš potřebu psát ji do divadla....,.-)))) Nechápu tě,děvče.A hlavně nechápu,že máš potřebu psát do diskuzí o Zuzaně,že ji znáš osobně....no a co,proboha?To opravdové kamarádky těchto lidí nemají zapotřebí.Myslím si,že jsi spíš poblázněná fanynka/už styl tvého psaní při rozčílení o něčem svědčí.... *9*/,která ji bude fanaticky hájit a ochraňovat před celým světem . *15* -
-
Re: Pro nellanii /30.5.209/
aha...docela tady fakt někdo tuší...:DD Docela se někdo ptal,tak sem slušně odpověděla! řekla sem ,že jí znám osobně...párkrát sem jí potkala a mluvila s ní,to je všechno...neříkám,že jí znám:) A rozhodně nešílím po Zuzce jako někteří lidi...já sem docela normální...ve svým věku to fakt nemám zapotřebí!!!
-
-
všechno nejlepší
všechno nejlepší k svátku Zuzko:) -
vše nejj
Ahoj Zuzí,vše nejjj ke svátku.. *4* pa tvá kámoška *3* -
jen tak lidi
plsky jake ma zuzka oči?diky plsněte rychle
*14* -
-
Re: jen tak lidi
Mně se zdají jako něco mezi zelenou,modrou a šedou *3* *4* *3* *4* *3* *4* -
Myslím ,že zelený... No myslím ,že vím... Že zelený... Má krásný oči xD *1* -
Hnědý *4* *3* *4* *3* -
-
Re: Re: jen tak lidi
to je recht ta"Zuzka ma pravdu když ji znas tak jake ma oci? -
-
Re: Re: Re: jen tak lidi
Nj jenže to ví zkoro každej jaký má oči... To se tay může podivat na fotky a ví to.... *8*
-
-
-
zeleny myslim -
-
Re: Re: jen tak lidi
mysliš? me se zda ze modry s trochou zelene
*14* -
-
Re: Re: Re: jen tak lidi
má je opravdu zelený:)
-
-
-
-
???
Zuzanu zrovna nemusím, ale nemám za potřébí ji tu nadávat. Jako někdo, že... -
Všichni poslouchejte!! -
jak můžeš říkat že ji znáš!!!když si dole psala že ji píšeš do divadla.. *15* a vy ostatní!..že se nestydíte psát o Zuzance takový keci..nahodou ji znám a až ji tady to řeknu bude se válet smíchy po podlaze *3* *1* *1* někteří jste tak vtipný...já ji znám přes tátu..zpívala mu v jeho skupině..a je fakt supeeer a vim že nepřišla na různý ostatní akce..kvůli tomu poněvadž divadla skupinu atd...tu už dělá díl ale na co si jí lidi objednali třeba na ples nebo tak tak to nechodí..když samozdřejmě nemá čas jinak jo..a náhodou mám její autogrami 4 *3* *4* *7* i fotky naše společné ale to se nechci vytahovat i když to tak vypadá jen sem nepište takový kraviny sama toho má dost a to vím protože chidim na hereckou školu..a jeji adresu maili tel..vám nemůžu dát *9* *5* protože se to nedělá..ona je šťastná že je a todle můžou říkat jen ty co závidí!...a to neni jediná *14* *3* *4* ale skoušejte psát do divadla aspoň o její autogram *3* *4* určo to stojí za to! *9* -
-
Re: Všichni poslouchejte!! -
Jj to vím...Ae ráda bych se někde dozvěděla adresu xD Nejsem z prahy takže nevím kam mám psát nemáte někdo adresu?? *8* -
tak dobře když ji znáš tak jake ma oči?
*7* -
Přesně zuzanka je ta nej herečka ale je hrozny ze ji nikdy neuvidim a nemam ani adresu ani e-mail.....prostě nic a ona je muj vzor!!! *14* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *9* -
ty si fakt fuckt upa blbá bo co?! *3* -
-
Re: Re: Všichni poslouchejte!! -
No jestli to bylo na mě,tak já jí znám osobně a ne jenom to,že sem jí psala do divadla:)
-
-
-
že jo?
zuzííí jsi nejjj človííček...umíš bezvadně hrát,zpívat,i tancova a to že ti stopla slava do hlavy fakt neni pravda protože toho máš akorát moc *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Všichni poslouchejte!!
Tak a teď mě všichni poslouchejte!!! Laskavě je to už docela trapný tady psát o tom jak je Zuzka hrozná,že někomu neodpovídá!! Docela sem to sem už jednou nepsala. Zuzka je hodně vytíženej člověk a je dosti možné,že některé akce prostě musí zrušit jen kvůli tomu,že na ně nemá čas a má k tomu rozhodně dobrý důvod je zrušit...Já Zuzku znám... a jen tak na ujištění...sláva ji do hlavy nestoupla,jen nemůže bejt na všech místech najednou. Je to taky jen člověk...musíte to pochopit. A to že tady někdo bude vyhrožovat, že si něco udělá, to je podle mě dosti ubohý!!!:-/ *10* *10* Takže se laskavě přizpůsobte a někdy se do té Prahy dokopejte...(sry že to vyzní asi trošku blbě) Prostě už nechte tuhle diskuzi bejt a pojdte si pokecat normálně ano!!! Děkuji a už nikdy tady takovou diskuzi nechci vidět a už sem nikdy nic takový jako sem ted napsala psát nebudu jasný!!! -
-
Re: Všichni poslouchejte!!
Jj souhlasím tay s Nelanii neo jak se menuje....
Nevím jak jí tu můžete soudit když jí neznáte...Že jí stoupla sláva do hlavy pane bože jak vy to můžete vědět??
Já si myslím ,že Zuzka je veselá sympatická herečka ,kterou obdivuju...Doufám ,že budu mít šanci se s ní jednou setkat... A vy co tu na ní nadáváte tak vám řikám jedno:pane bože vzpamatujte se!!!
A že vám tu neodpovidá...Myslíte si ,že má čas jen na vás?? -
Re: Všichni poslouchejte!!
ty to vidos inak -
-
Re: Re: Všichni poslouchejte!!
Ne to teda nevidim jinak. Nechte už toho,je to dosti trapný už, sry že už se opakuju,ale tohle se už fakt nedá...musim říct,že z toho by Zuzka moc radosti neměla:-/ -
-
Re: Re: Re: Všichni poslouchejte!!
nevíte tu někdo nějaký kontakt kam bych mohla zuzce napsat?? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Všichni poslouchejte!!
No sem konečně ráda,že aspon někdo tady má rozum...:) no jinak kontakt...je to dost těžký no,je jediná možnost a to napsat do divadla,ale tam to není na 100%...Já sem tam psala 2x a nic...noa ale zkusit to můžete,-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Všichni poslouchejte!!
No a jaká je adresa?? *1*
-
-
-
Re: Re: Re: Všichni poslouchejte!!
Jj youhlasím tay s Nelanii neo jak se menuje....
Nevím jak jí tu můžete soudit když jí neznáte...Že jí stoupla sláva do hlavy pane bože jak vy to můžete vědět??
Já si myslím ,že Zuzka je veselá sympatická herečka ,kterou obdivuju...Doufám ,že budu mít šanci se s ní jednou setkat... A vy co tu na ní nadáváte tak vám řikám jedno:pane bože vzpamatujte se!!! *3*
-
-
-