-
pravda
ty krávo namyšlená! si myslíš že nám mužeš takhle ubližova??, tím že ti stoupla sláva do hlavy a neodepisuješ nám tak sis ztratila hodně fanoušku a já už s tebou končííím . *8* *13* -
-
Re: pravda
co se stalo?
-
-
pravda
ty krávo namyšlená! si myslíš že nám mužeš takhle ubližova??, tím že ti stoupla sláva do hlavy a neodepisuješ nám tak sis ztratila hodně fanoušku a já už s tebou končííím . *8* *13* -
odepiš nebo umřu
AHOJ ZUZKO....NEVÍM JESTLI SEM CHODÍŠ ALE NECHAVAM TI TU VZKAZ: PROČ MI NEODPOVÍDÁŠ NA DOPISY MOC PROSÍM ODEPIŠ NEBO UMŘU........ A PROČ JSI NEMODEROVALA TEN VOJENSKEJ PLES V VYŠKOVĚ TAM BYLA SEGRA ONA JE VO TAK SE MĚJ A PROSÍÍÍM ODEPIŠ DÁL TI PAK VŠE NAPÍŠU DOPISEM... *14* *14* *3* *9* -
Rande
ahojky nedáme Zuzy randíčko? *14* *14* -
Ahoj
Vše zdravím :) -
-
Re: Ahoj
Ahoj Zuzko, dovolím si Vám opožděně popřát jen to nejlepší a hodně splněných životních snů k vašim krásným narozeninám. Daniel Novák
-
-
J
kde bydlí nevíte? kam chodí na akcičky či posedět? *1* *14* -
-
Re: J
v praze *15* -
-
Re: Re: J
*15* *15* *15* cusky cusky jak se mateeeeeeeee ja dobre *8* *8* *8* *16* *16* *16* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *8* *16* -
Re: Re: J
tak to by mne nenapadlo *16* -
-
Re: Re: Re: J
prave proto -
-
Re: Re: Re: Re: J
*1*
-
-
-
-
-
Zuzy
nevíte v jakém divadle či představeních teď zuzka hraje? Díky J. -
-
Re: Zuzy
v divadle Brodway -
treba v bathorry *15* -
nevim nejspis brodway adela jeste nevecerela ale fakt nevim tam se podivaj na stranky divadel a uvidis kde hraje -
-
Re: Re: Zuzy
Díky za od. *3*
-
-
-
vše nej
ahoj zuzko všechno nej včera jsem tu nebila tak mi to odpust vše nej k narozeninám hodně štěstí,zdraví a lásky
přeje míša stariatová *15* *14* *4* *14* *1* *3* *4* -
Narozky
Všechno nej nej k narozkám Zuzko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *1* *3* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *3* *1* *1* -
Vše nej.nej!!!
Zuzance vše nej k narozkám,ať se ti daří v pracovním a konečně i osobním životě.Děkuji že jsi.Renata.