-
Zuzanka...
I love her so! *14* *4* -
bibi002
ahoj.. zuzka je naozaj skvela osobnost *4*
prosim nema dakto jeji e-mail?? dakujem -
tyna182
ahoj lidi máte e-mail někdo na zuzku?Kdyžtak napište vzkaz díky. -
tyna182
jsi úplně nejlepší strašně moc moc se mi soukromé pasti líbily,byla jsi super *4* -
snjfh
ahoj nevite kdy bude mit nejaky koncert piste na e-mail predem dik. *3* -
Re: je fakt skvělá
ahoj zuzko, jsi skvela jsem tvoje nejvetsi fanynka a strasne ses mi libila ve filmu rebelove a chtela bych se stebou nekdy setkat am te moc rada !!!!!! a taky mam rada zvirata jako ty. mam na tabe icq tak mi kdystak pak odepis !
*4* *3* *9* *3* -
Re: dotaz
není příbuuzná -
Re: Re: Bydliště
A kde je to Sloensko? nemohl jsem to na mapě najít. Dík za pomoc při hledání.. -
nejlepšíí
Zuzanak je skvělááá..nejlepší je prostě v rebelech...s Révaiem nemají chybu *13* *15* *15* *14* *14* -
Re: Bydliště
Zuzka bydlí v Malackách na Sloensku, nebo chvílema v Praze.. *3* -
ahoojik prosimvas nevite kde ted zuzka prave bydli ?? staci mne mesto dekujii(kdyžtak napište na e-mail díkíís) *1* *1* -
Re: Re: zuzka
Ahojky, je to její na 100%, párkrát mi odepsala *4* , ale je fakt, že je tam málo kdy.. -
Re: Re: zuzka
Neli, já myslím, že je. Ten kontakt mám taky, už přes rok, a ani jednou se nepřihlásila, takže podle toho soudím, že to bue ono, A právě Zuzka počítač nemá, takže si ho spíš vytvořila někdy když se k němu někde dostala a od té doby neměla možnost se přihlásit. Takže asi takhle :-) Kája *3* -
Re: zuzka
Ale že to neni určo její icq co??:-) -
zuzka
čau, kontakt na zuzku mám na Icq, pod jménem: Noriska... *3* -
Kontakt
Ahojky.Nemáte nekdo kontak na Zuzku ja ji mam strašne rada dystak pošlete na email Dekuji předem móóc -
Request
Ahoj vsichni.Naprosto neznaly situace jsem Vas chtel pozadat,jestli si myslite,ze existuje nejaka sance,jak se dostat ke kontaktu na Zuzku Norisovou.Jestli neco lze,dejte mi,prosim,vedet.Diky Henrik Quist. -
Re: Re: bugyna123
nene nekecám *13* *1* -
Pozdrav Zuzce
Zdravím Zuzku a přeji jí úspěšné a pohodové dny!!!Zdravím i všechny její fanoušky!!! -
PŘÁNÍ
PŘEJI VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM A HODNĚ MOC ŠTĚSTÍ A ZDRAVÍ