-
Re: Re: je fakt skvělá
nejvetsi sem ja a v Rebelech se mi libila nejviiiic *14* -
Re:
v cesku ne... tady se tak krasny, talentovany, uzasny holky nerodej, ty se rodej na slovensku!!!!!!!! *9* -
Re: bugyna123
presne tak -
Re: .
DOCELA???!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Ahoj
heeeeeeeeeej zas naprostej souhlas v Rebelech-dokonalost!!!!!!!!!fakt me mrzi ze nejste spolu i ve skutecnosti pac nemate chybu proste PAR SNU!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Bydliště
bydli v Praze v byte za myslim 4 000 000 kc a potrebovala penize tak vzala nabidku na stra dance...to sem taky cetla v rytmu zivota *1* -
Re: nejlepšíí
NAPROSTY SOUHLAS!!!!!!!!!!!!REBELOVE SOU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ ZUZANKA A HONZIK NEMAJ CHYBU CELEJ TEN FILM!!!!!!!!!!!!ZBOZNUJU REBELY!!!!!!!!!!!!!MOOOOOOOOOOOOOOC NEJLEPSI, NEJNADHERNEJSI, PROSTE NEJ FILM VSECH DOB!!!!!!!!!HSM MU NESAHA ANI PO KOTNIKY!!!!!!!!!!!!!!SICE JE TO TAKY BREJ FILM ALE NA REBELY NEMA-NIKDO NA REBELY NEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ahoj lidičky!
to sem taky četla ale v v časáku myslim že....rytmus života????hajzli *5* -
Re: Re: ahoj lidičky!
tady chyby nikoho nezajimaj *3* -
Re: Star dance 3
já si to myslela taky ale bohužel vyhrála Batulková achjo...Zuza si to zaslouží mnohem, mnohem, mnohem vííííc!!!!!!!!!je prste nej!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: ♥LOVE♥
souhlas, já taky je úžasná!!!!!!!!!!!I LOVE ZUZANKA!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ... -
Re: Je nejlepší
jj to je pravda... *14* -
Je nejlepší
Zuzana je prostě úžasná herečka, svělá zpěvačka a nejlepší tanečnice. Ona měla vyhrát! Ale je zase pravda že ona to má od boha a Dana musela ujít o hodně delší cestu než se vypracovala na tak dobrou tanečnici! *1* -
zuzka je druhá
tak já sem Zuzce tak fandila ve star dance a ona to vyhrála Batulková..ne že bych to teda Daně nepřála, když už je první, ale Zuzka je prostě lepší a zasloužila by si to víc...jo a co se týká jejího vkusu..tak ten je bombovej..no a když se někomu nelíbí tak ať to prostě neřiká nahlas!no a nebo taky možná..jí jen závidí jak chodí oblíkaná a tak... *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: no nic moc
no ty si ale tak chytrá holka páni to si na sebe pyšná co no jo no ono se ti nikdy nestalo že ses překlepla co? -
no vidíš zase..prostě bez prostejch slov to nejde co??:D...jo a ještě jedna rada do života-nauč se psát..budeš to potřebovat *1* -
na co že se nezmůžu? víš co rači se di zahrybat krávo od pardubic -
no tak jestli se na nic lepšího nezmůžeš..:Dtak prosim.. -
Re: Re: Re: Re: no nic moc
no tak nechme to bejt když myslíš ale jestli myslíš to slovo blbá tak to si použiju klidně znova a můžu říct i něco jinýho jestli chceš -
Re: Re: Re: no nic moc
heh nežer to tak:Dkaždej jsme nějake..:)a to slovo od b..si nech příště doma:P