-
Request
Ahoj vsichni.Naprosto neznaly situace jsem Vas chtel pozadat,jestli si myslite,ze existuje nejaka sance,jak se dostat ke kontaktu na Zuzku Norisovou.Jestli neco lze,dejte mi,prosim,vedet.Diky Henrik Quist. -
Pozdrav Zuzce
Zdravím Zuzku a přeji jí úspěšné a pohodové dny!!!Zdravím i všechny její fanoušky!!! -
PŘÁNÍ
PŘEJI VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM A HODNĚ MOC ŠTĚSTÍ A ZDRAVÍ -
Přání k narozeninám
Zuzko, všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví, láska a pohody.... *8* *4* *4* *4* -
Zůza
Na Letiště jsem se nikdy nedívala, ale po jednom shlédnutí sceny s ,,Petrou´´ jsem se na něj moc ráda začala dívat...Ještě že jsou i na youtube super videa s ní....A měla bych rposbu, nemáte na ZUzku nějaký kontakt? *9* -
Já
J8 měla mrtě moc ráda lettiště štve mě ž už skončilo a jen tak pro zajímavost umim mluvit stejně jako Zuzka v letišti!!!!!!! *15* *14* *14* Fakticky -
Zuzana Norisova
Dnes jsem se poprve koukal na letiste a chtel jsem to prepnout ale kdyz jsem uslysel Zuzanu tak jsem to nemohl prepnout zamiloval jsem se do ni *14* a jak ona mluvi :D :D hehe -
Péta
Ahoooj!moc obdivujeeem jak mluviiiiš v letišti seš tam važněě skvěláá jen kvůli tobě se na to letiště koukáme!!!:)
*3* *1* *15* -
Ahoj
Ahoj Zuzko, smekám před Tvými hereckými výkony hlavně v Letišti a v Rebelech! S Honzou Vám to moc seklo, škoda, že jste se nedali i v reálu dohromady, byl by z Vás krásnej pár, fakt *3* Jinak jsi moc šikovná holka a máš super styl v oblékání,jen tak dál... Přeji Ti mnoho dalších úspěchů. S pozdravem Digi
PS: můžu se prosím zeptat, kde bych mohla sehnat Tvůj autogram? Nebo jestli bys mi prosím nemohla poslat Tvou podepsanou fotku meilem? Děkuji *3* *14* *14* -
-
Re: Ahoj
heeeeeeeeeej zas naprostej souhlas v Rebelech-dokonalost!!!!!!!!!fakt me mrzi ze nejste spolu i ve skutecnosti pac nemate chybu proste PAR SNU!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
zuzka
je to kunda jak prase *5* *5* ta nejvetsi *3*