-
Zuzaně-opravdu...!!!!!!!!
Zuzano,jste v roli Petry opravdu/...nebo jsi...díky.../opravdu,alespon pro mne,vynikající!!!!Jsi moc hezká ženská a navíc ztvárnění naivní Petry ve Tvém podání je neodolatelné.Dávám pět hvězdiček!!!!DĚKUJI P.S.Letiště neopouštěj!!! -
.
Dobrý den Zuzko,
asi si to tady nepřečtete, ale kdyby přece jen náhodou...
V neděli (13.5.) jsem Vás potkal na Národní třídě na zastávce tramvaje. Moc Vám to sluší, škoda, že jsem chvátal, abych stihnul autobus na Roztylech, jinak bych s Vámi rád prohodil alespoň pár slov, připadáte mi jako docela sympatický člověk. Moc se mi líbí Vaše role v seriálu Letiště. Vlastně jsem se na to začal poslední dobou dívat hlavně kvůli Vám, protože při těch scénách kde vystupujete se vždycky zasměju a parádně odreaguju. Líbí se mi, že je to celé taková velká nadsázka. No nic, přeju Vám hodně štěstí a úspěchů v profesním i osobním životě. Mějte se hezky,
Roman -
-
Re: .
DOCELA???!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
bugyna123
zuzanko jses skvela krasna a dobra mohla byses ale vic zviditelnit. jo a rebelove jeden z nejlepsich ceskych filmu a nejen ceskych. moc dobrej vykon!!! *5*
P. S. S Honzou Révaiem ti to seklo! *3* -
-
Re: bugyna123
presne tak -
Re: bugyna123
kecas
*1* -
-
Re: Re: bugyna123
nene nekecám *13* *1*
-
-
-
dotaz
moc by mě zajímalo, jestli je pravda, že je Zuzka příbuznou Chucka Norrise, prosím odovězte někdo *7* -
-
Re: dotaz
není příbuuzná
-
-
zuzka
hraješ moooooc dobře petrušku v letišti.... *14* -
Pamatujete si?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat..vím, že si to asi určitě nebudete pamatovat, protože už je to moc dlouho, ale já na to nezapomenu. Teď mi je už 12, ale před tím mi bylo 7. Hrála jste v Pomádě Sandy. Myslím, že to byl rok 2001. Představení se mi moc líbilo a po něm můj táta (protože věděl jak Vás zbožňuji) domluvil, abych se mohla jít podívat s programem do zákulisí a nechat si ho od Vás podepsat. Pamatuji si Vás, že jste asi vylezla ze sprchy a tak jste byla zabalená v ručníku. Byla jsem hodně malá a moc jsem se styděla. :) Měla jsem s sebou dva plyšový tučňáky. Asi když jste viděla jak jsem polekaná řekla jste mi "Máš hezký tučňáky" :) ještě se mi potom podepsalo asi 10 lidí. Vím, že jste takových představení měla tisíce, a proto si to asi pamatovat nebudete, ale kdyby náhodou..tak odepište..moc Vám fandím a mějte se hezky!! Vaše fanynka Maggie *4* *4* -
Zuzka policajtka
V neděli 18.3.07 po shlédnutí 2.dílu filmu "Boží pole s.r.o." jsem došel k poznání, jak krásné(ale i řízné) ale při tom šaramantní a přitážlivé, jemné i citlivé, mohou být dopravní policistky např. nastrm.Maruška v podání Zuzky Norisové a její skvělý výkon, škoda, že happy end se již nestihl konat...(p.Etzler musí čekat :-))
Krásná žena - skvělá zpěvačka a herečka. -
Zuzka
Zuzano,srdečně zdravím,přeju vše nej...jste moc hezká,Váš hlas v Letišti se k Vám ale vůbec nehodí,nechápu toho režiséra...ale na Vás se stačí stejně jen dívat... -
zuzka
Zuzko!Jseš fakt superrrrrrr.Moc bych chtěl mít tvůj podpis *4*
Kdo ví kde ho sehnat ať mi prosím napíše můj tel. je 721161205 předem díky *3* -
zuzka
JOzuzana noorisová je fakt kousek supr i v tom letišti :-D *14*